lala

Ingen aning om vad jag ska skriva här! Haha... har verkligen ingenting att blogga om. Jag är inte intressant! Så jag återkomner! Puss,<3

Jösses....

Jag glömde inte bort bloggen... rätt stolt ändå :P.

Men kommer inte skriva en massa, ska fatta mig kort.
Nu går det framåt iaf, hoppas jag. Känns hoppfullt iaf!
Det är nu bara en jobbdag kvar på denna veckan... härligt!
Nu ska jag försöka sova, trots att jag kollade på paranormal activty igår. Huh... har ännu inte sovit ensam, nu ska jag..
Lite rädd är man ju!!! :P
haha,

jaja...
God natt!

puss, <3

Om man skulle...

... börja blogga igen? Vad skulle man då skriva om? Är en tråkig och kass bloggare... som aldrig kan komma ihåg bloggen haha. Skriver ju här typ så extremt sällan. Man kan fråga sig varför? Men jag har inget svar faktiskt, att blogga faller väl sig inte som en självklarhet..? haha. Men skulle ju vara coolt om man kunde blogga om allt möjligt sådär bara liksom.

Men okej.
Detta borde såfall nu bli världens längsta uppdatering om man ska återberätta sen sist.
Jag har flyttat och flyttat ut! Lång historia som jag inte ens orkar berätta kort. Jag bor åter hos mamma igen, men flyttar snart igen förhoppningsvis. Jag kollade på en lägenhet idag, som jag hoppas blir min. Jag jobbar och allt sånt där som vanligt. Jag är lika trött som alltid och även lika förkyld! haha. Jag har varit i sälen, och det var underbart att vara ledig! Dock kom jag inte hem och var utvilad, vilket jag gärna skulle önskat. Jag längtar till sommaren något extremt.

haha...! onödigt detta känns. men men.

Okej, idag började jag sju, blä... dagen flöt på i normal takt, jag loggat ut halv fyra. Jag stack hem, åkte till min föredetta lägenhet och plocka ihop lite grejer, snacka lite med hyresvärden. Kolla på en lägenhet, och sen åt mat på vapino, som får 3 av 5 möjliga. Nu är jag hemma, helt slut och har sinnessjukt ont i min mage! Fy för det! Jag ska nu ta mig några ipren, och sen palla mig in till stan.

Kommer jag blogga snart igen, antagligen inte.. haha men kan ju alltid försöka komma ihåg det liksom. Men det är ingen ide att förvänta sig någon uppdatering..

haha.


I sälen :)

Puss, <3