Jag lyckades !

Min fina lilla ipod är där =) Med fin musik ! Enjoy !
Vissa säger att det ska vara störande ifall man har musik på bloggen. Men jag ser inget störande med det. Jag menar här har du ändå möjlighet att byta låt och stänga av iaf du vill.
:)

Hej!

Idag är en bra dag:)
Vakna vid nio, åt frukost, fixa lite grejer, Kolla tv, gick till kockums och simma med mammi:). Fick tyvärr sinnessjukt ont i mitt vänstra knä:(, fuck! låt det inte komma tillbaka. snälla ! Annars är det en bra dag.

Och sist men bäst! som gör dagen till den bästa är att min älskade, underbara, vackra mobil är på lagning. Älska mobilservice på dalaplan. Han sa direkt att det gick att fixa. Helt underbart lycklig är jag. 3-4 arbetsdagar bara. Hoppas och ber att allt går som det ska nu. =)

Sen till er som nt förstod klippet jag la upp i förra inlägget: Det är en grupp med medlemar från massa olika delar i världen. Som bestämmer en tid och plats att träffas och göra olika danser eller konstiga grejer :P. I detta fall amsterdam central station med en dans till låten do re mi(från sound of music). Och vitsen med det? Joo det är väl kul? Folks reaktion spec. Eftersom det kommer folk från olika håll i alla åldrar, ser det ju nt planerat ut.
Sen att en låt börjar spela reagerar ju folk inte på med en gång. Jag menar vart är det inte musik nånstans haha.. =)


Todaaay grey's ! :D


Taaake care, <3

Hej på er


Jag kan inte sova, sitter därför här. Försöker komma på hur man lägger in musik i sin blogg. Någon som kan berätta tack? Helst vill jag ha en såndär liten "ipod" med en fin spelista i men det verkar inte funka. Men bara en bakgrunds låt som spelas upp av sig själv går ju med bra, någon som kan hjälpa mig? Tack?:)

Sitter och kollar på detta klippet nu. Älskar det verkligen. haha
Titta på det, i början tänker man bara va vad är detta? Men ge det en minut eller två? Det är coolt och värt det. Lovar!




Säg till om ni inte fattar vitsen med klippet. Jag gjorde nt först. Men jag är ju trög så=P. hehe

Take care, <3

Hellu :)

Har städat städat och städat hela huset. Duktig är jag och pengar får jag =), juppi!

Hm.. det där lätt ju som jag var jätte glad, över allt. Men riktigt så känns det inte. Tyvärr. Det blir väl bättre, i hope?
Det finns en sak jag är glad över att få veta och det är att jag inte är ...... maah. Fast glad eller inte glad? Joo glad, det där hade aldrig funkat. ehe. Fast man kan ju aldrig veta saker säkert förän man vet. (Det där sista har TVÅ betydelser, klura på det en stund.)

Annars så ja? Inget intressant händer i mitt liv. Jag sover lika dåligt fortfarande. Vaknar nästan varje natt och har ångest. Vaknar nästa dag och försöker göra dagen till en bra dag, lyckas ibland och ibland inte.
Har lockat håret till ett enda stort krull, eller snarare ruffs. Ser ut som ett troll... Söker jobb utan vidare resultat.

Andas för mig, jag orkar inte.

 Ser ut som ett spöke :O haha

Take care, <3

Män som hatar kvinnor.

Yes. vi hyrde den idag. Riktigt hemsk film. Men bra var den. Väldigt sevärd, måste jag säga.
Så vill ni se en bra film, så varför inte den?

Det var allt..

Take care, <3

Lördag.

Hej:)
Bion igår, jag blev faktiskt riktigt besviken. För dom gjort om så mkt som dom hade. Att filmen sluta så fel som den gjorde, var skit tradigt. I boken så böla jag som fan i slutet, i filmen var jag bara sjukt chockad att dom bara kunde förstöra så mkt.

Så har ni läst boken, synd. Har ni inte, då är nog filmen bra.

Take care, <3

Fredag it is !

Yes.. vakna 11 idag. fan! Antar att mamma försökte väcka mig men var hel döö ju. Blev sjukt chockad när jag vakna 11. isch!
Iaf så stack jag inte till stan till och träffa mamma. Vi fika och shoppa:).
Sen nu sitter jag här trött och förkyld med världens huvudvärk! Och ska snart in till stan och träffa Sanna för att käka mat eller nått. Sen ska sanna jag och denise på bio =)

Ska ringa sanna nu!

Take care, <3

Det gick inte som jag hoppats.

Det var nt så enkelt som det kändes som i stunden. (Rökning)
Kände mig så duktig. för jag nt rökte. men det brukar sluta dåligt sen. usch. Har alldeles för mkt ångest för att sluta. bäääh.

Nu ska jag sova, och hoppas att jag hinner somna djuuuupt innan för mkt panik kommer krypande. Hoppas jag vaknar upp imorron och känner att det är en underbaaaar dag ! Det förtjänar jag faktiskt!

Skriver igen imorron, då ska jag fika med mamms och på kvällen gå på bio med Sanna och denise!

Take care, <3

Todelioo =)

Grymt duktig är jag. För idag har jag inte tänkt på cigg på hela dagen(förens nu då). :D. Grymt duktig känner jag mig. Tihi !
Visst är jag lite duktig? Jag kan kanske klara det ändå?=)

 

Gaah skulle ta bild till mitt cv. Det slutade med att jag tog massa fula bilder på mig själv, en av dom. typ alla andra gör jag massa miner på haha.

Take care, <3

Världens finaste katt!

HAN ÄR TILLBAKA ! ååååh alla som oroa sig med mig! han är här, världens finaste katt gosigare än någonsin. Nu kan jag andas ut igen. <3<3<3   


Pyret var e du?

Bara jag som oroar mig i onödan?
Sami gick ut igår vid 11-12 tiden, och har nt kommit in. han brukar alltid. Jag menar är han nt hungrig? Saknar han nt oss. Man vill ju nt tro det värsta. Och det ska jag nt. Men mitt lilla fjun var e du? 
Du har aldrig sprungit bort !


     

Underbart <3

Yes.. kvällen ägde. Fan vad ni är bra tjejer, måste göras om igen. och inte dröja as lång tid till nästa gång. hade riktigt kul.
L'angelo, ice, L'angelo, KB.
Fast på ice var ju riktigt dålig musik, tyvärr. haha
                                            

       

                                



 

Lite bilder från igår iaf :)

Tack tjejer, <3

Take care, <3

Fredag :)

Yes har inte gjort ett skit idag, hahah.

Har precis duschat och ätit middag. har ingen jävla aning vad jag ska på mig . åååååh. det jag har nu är så fullt juh. blää. hahah.
Utgång ikv ju..
jag är så pank. haha.

Nu ska jag sminka mig. See ya!

Take care, <3


hej hej

Vakna typ 10 ggr i natt och var helt klarvaken. as jobbigt. haha. Så tillslut gick jag upp, men å var ändå klockan 8. typ. haha.
Sen idag har jag gått runt och inte gjort ett skit. sökte lite jobb. Och var och besökte mitt gamla dagis för att fråga om ag kunde jobba där. Dom skrev upp mig som vikarie. tjohoo.

Nu ska jag snart laga tomatsoppa, blörk ! är verkligen inte sugen på det. haha :(

och en sak till jag vill så gärna ha denna mobil, skulle göra nästan göra vad som helst för tt få den.
jag vet att jag typ ändrar mig helaaa tiden. men denna är den jag vill ha nu. hahah. den har typ allt. radio, mp3,mp4,touchscreen, kamera3.4, bluetooth, ir, och massor mer. Sen så har den typ ljus i sig, som är typ "dagsljus" på dagen asså en ljus färg, sen på natten så ändrar den och får ett mörkt ljus. coolt. hahah.
Och tro det eller ej den kostar 600 spänn. och det är ingen fraktkostnad. hahah.


Idol 2010 here i come!

haahaha. ska fan göra som fia sa. och ställa upp i idol och sjung hästbajs sången(av the purple berries,nilssons) och jag ska klä ut mig till en beagle! yes ! hahaha. det kommer äga. jag kommer så gå vidare. hahahha.

Hästbajs jag vill ha hästbajs
frolic och grillad korv, det är väl rätt okej
men jag vill ha hästbajs jag vill ha hästbajs
det är precis det jag vill ha.
baramba bam !
(låten skriven till billy, våran hund, som älskade att äta hästbajs. hahaha)

haha fattar ni nu att jag kommer göra succe? hahaha.


Nej gud aldirg i hela mitt liv att det där kommer hända. ahahah

Take care, <3


Tjingeling !

Jaha. hej på er.
Igår var vi hos anna, och myste och drack. pys! Sen skulle alla till inkonst, men ja hade nt pengar så anna och jag satte oss på Indian curry hut. Sen ville anna och jag ordna en efterfest. haha. men det blev inte riktigt så.
Så anna, jag, christoffer och ronny åkte hit och drack vin. Och åkte madrass och låd race. Låg ute på altanen och lyssna på musik.
Och skadade oss en hel del i lådan. hahah.
Sen vid sju halv åtta gick vi och la oss.

Nu sitter jag ha aptrött och ska snart till stan med sanna. jupp.
Hur har er helg varit hittentills?

Take care, <3


Fredag.

Jag sitter nu hemma hos anna. Vi försöker hitta på något att göra. Jag vill och vill inte gå ut.
Mår så konstigt, ena stunden mår jag sjukt illa och andra stunden är det bra igen. vad är detta? någon som vet kanske? blä.

Som sagt något kul borde hända ikv. tydligen har jag ingen lycka i dag enligt ett test i fejjan. haha.
Vad jag ska skriva?
SANNA ÄR HEMMA ! underbart att prata med henne igen. tihii. <3

äsch skriver igen imorron.

Take care, <3

Shopping :)

Var som sagt i stan idag, först med fia och vi käka donkan.Sen hon stack hem och då kom anna och mötte mig. :).  Anna och jag gick bla. till monki och kolla. Där hitta jag världens billigaste chinos. Bokstavligen. haha. Dom ahde kostat 200, men nu kosta dom 20 kr. hahah. var ju liksom bara tvungen att köpa dom. Typ ger bort sina kläder eller vad?:P.
bild kan kanske komma sen. orka fota nu. :)
Köpte även en mössa. Som jag älskar den e rosa(såklart) super fin !

 

Nu ska jag snart till anna, och mysa. Ska först ta en cigg med fia.
Skriver snart igen.

Take care, <3

Today :)

Vakna 8, sjukt jobbigt. omöjligt att somna om sen liksom. (Sov i soffan därnere eftersom jag hitta ett super äkligt djur i mitt rum, ingen aning om vad det var. men rädd blev jag) hehe.

Iaf så jag gick upp, sen när mamma och lennart gått till jobb, så la sami och ja oss i soffan igen. Mysigt. Sen satte jag mig framför tvn och kolla på en övergullig film på tv1000 , den hette Uncover Angel. sjukt söt.
Sen kolla jag på Seven heaven, som verkligen har flippat ut. haha...

Och nu sitter jag här och är allmänt utråkad, och har en känsla av att något är fel. vad nu det skulle vara? eller vad fan det skulle handla om liksom? haha...

Ska snart in till stan och fika med anna och fia ! mys:)

Take care, <3


haha..

Hittat  nått jag skrivit, om att jag nt ville leva. Att det nt fanns någon andledning, och massa sånt skit. Jag har andledningar till att leva för gudskull.
Jag ska leva för dom som älskar mig ! Och för min egen skull.

Det stod också att jag borde blivit någon annan, en bättre människa. Är jag inte tillräkligt bra? Klart jag är!
Gud måste verkligen vart ledsen när jag skrev det där... haha. Kanske nt haha då, men när jag läser det. måste jag bara skratta. :P



Idag- Inget.. jag har så tråkigt. Kanske vill anna träffa mig sen? Hope so !
Hör av er, om ni inte har något för er, öppen för förslag. haha. Gud jag saknar verkligen skolan. Var glada för helvete att ni har en skola att gå till.

Sen skit på UM, skulle beställa tid, men dom har nt tider förrän om 100 år. haha...

Puss, <3

Så mycket jag inte vetat.

Visst har jag vetat att folk snackat, bakom min rygg. Men det finns dom jag nt trodde, gjorde det.
Det är det som gör ont, såhär i efterhand när det kommer fram. Jag vet jag var extremt blyg och sa nt ett skit. Men fattar ni inte, det var inte jag själv som gjorde mig blyg, det var ni. Jag var inte blyg innan, alla börja snacka. Vad gjorde jag för att förtjäna det? Klart man nt säger något, när alla skrattar så fort man öppnar käften.

Det är inte mig det är fel på, utan er.
Så fort jag fick chans att börja om, byta skola, byta liv. Då vågade jag igen. Men sen blev det likadant igen. Man kan tydligen inte komma ifrån sitt förflutna. En gång en blyg idiot alltid en blyg idiot. Precis så tänkte jag att det var. Men sen sa någon till mig, att sluta ta skit och stå på mig. Det gjorde jag, men hur fan blev allt då? Skit? nej det är bara förnamnet. Det blev mer än skit. Men tillslut blev det ju ändå bra eller kanske bättre iaf. Jag bestämde mig iaf tillslut att inte ta åt mig allt som folk runt omkring mig säger, det var liksom nt värt det. Skita i alla blickar.

Det är ju faktiskt mobbarna det är fel på nt mobb offret. Det är dom som mobbar, som är osäkra.

Stå på er. :)

Puss, <3


God natt :)

Sömnbrist! Borde verkligen sova. men kan nt.
Idag har jag köpt en tröja och varit i stan med anna. Sen var vi hos anna och kolla på tv, satt på balkongen och hade trevligt. japp

puss, <3


Lördag, fest och bakfylla.

Jepp, idag är det lördag och jag ska ha fest. Och det ska min syster med, hennes kollektiv ska ha. Den festen är ju faktiskt för oss båda. för vår skulle ju vara tsm, sen skulle den inte och nu ska den. Så till kollektiv festen ska man om folket här vill det.

Jag är väl inte bakfull direkt, men sinnes sjukt trött. usch! och mår lite illa, så lite bakis e man väl. haha. Idag städar jag, kanske nt just nu. men jag borde göra det, och ska göra det. Yes yes..

Gårdagen var mys, sanna och britta var här. Vi dansa och var allmänt onormala, så allt var som det skulle. Sanna och jag försökte lära oss hela "I wanna dance with somebody" haha. utan vidare fram gång. haha. Men det är ju iaf våran låt. :)
Sannapanna jag kommer sakna dig ikv! När du kommer hem ska du, ja, anna och fia festa! :D.

Men nu måste jag gå tillbacka till min städning !

Puss, <3

Hej :)

Idag vakna jag och tänkte jag skulle till arbestförmedlingen för att verfiera ett jobb. Men sjävklart har jag nt en blekaste aning om vart pappret där det stor att jag har jobbat finns. gaah. så den planen sket sig.. Så ist har jag bara legat i soffan och slöat... haha. Rätt najs ändå:P. När mamma kom hem stack hon och jag till willys och handla, tacos till ikv, då faster britta och sanna kommer för att mysa och dricka vin! jammi :)

Sen handla vi även chips och godis i massor till min fest imorron, också vin till mig. Om man fortfarande kan kalla det fest, den riktiga festen är ju hos anna. hoppas folket här vill gå dit bara. :)

Nu ska jag gå å hjälpa mammas att lagat maaaat :),

Pusss, <3