Blä!

skiiit trött. Igår efter jag kommit hem så ville anna att jag skulle komma på fest. så jag åkte iväg till henne. Sen vakna vi fulla =O, så morgonen började med vodka...
Sen skulle vi äta och efter det stack vi till ny havn för att ta en öl. Vi planerade nämligen att vara fulla hela dagen och sen fortsätta hela natten. men det funka inte för vi var båda jävligt trötta.
Så nu är vi typ bara bakis juh. usch.

Tre år.

Nu har man gått i gymnasiet i 3 år.
Det har varit jobbigt, men också underbart! Nu när det börjar närma sig slutet, väcks en massa minnen, och det känns sjukt tråkigt att sluta. Även om det är skönt att slippa skolan, kommer man sakna det som fan. Det har gått så jäkla fort. Vissa kommer tyvärr försvinna, men vissa vill man verkligen inte förlora och det hoppas jag inte att jag gör! Det är sjukt hur lätt man tyvärr kan tappa kontakten. Jag menar massa barndoms vänner tappa man ju med när man börja i gymnasiet.

Usch gud jag kommer sakna heleneholm !

Puss, <3


Här händer inte så mkt...

skriver typ aldrig. jag har inget vettigt att skriva. inget som är intressant. vad vill ni veta liksom?  asch!

Helgen? var ute i fredags, fast jag nt hade några pengar men jag betala inte ett öre. jo cigg. men dom försvann spårlöst typ! asch! men jag fick säkert 3 öl av en random kille... haha. och konstigt nog hade anna och jag hela tiden något i handen att dricka, hur nu det kunde gå till?
sen lördag, minns jag nt, gjorde nog inget spec, då antagligen.
på söndagen skulle jag hem till anna, men vi hamna på möllan, med maria och hennes kompisar. där blev man bjuden på en jävla massa öl. haha! men mysigt var det. fast var ganska död sen i skolan på måndagen. haha !

Inte alls intressant eller hur?

Puss, <3

Snart student=)

Denna veckan har vi bara en riktig skoldag. För på måndag ska vi på något studiebesök. Sen två lektioner på tisdag sen är det frilufsdag på onsdag, sen är det kristihimmelsfärd. När man sen kommer tillbacka till skolan är det en och en halv vecka kvar !!!
sjukt skönt !!! <3

http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2009&m=jun&d=4&h=9&mi=0&t=Student-t55f-6f55r-t55fan-t55-1t2t5-1t2t5-1t2t5&yn=Ylva-f3t5-f3t5-d3t5%2529&c=bl&mc=2

Ylva-Li

"Nu ska jag berätta en hemlighet: jag har en
tvillingsyster. Tala inte om det för någon!
Hon heter Ylva-Li, och hon kallar mig "Allrakäraste syster".
Ylva-li tycker bara om mig. Vi har ett
särskilt språk, som vi bara förstår.
Och vi har så roligt tillsammans."

(Från "Allra käraste syster" , typ världens gulligaste bok/film ! , se den)
(Det är en kort film på typ 40 minuter eller något, men den är helt underbar!)