Besvikelse.

Såg harry potter filmen idag.

Jag älskade verkligen den sjätte boken, men blev riktigt besviken när jag såg filmen. Den var typ jätte kass... dom har ju tagit bort det viktigaste typ, och lagt till nått skit som nt ens finns med i boken.  En riktigt besvikelse faktiskt. Det förstör ju hela storyn. Visst den är nog svår att göra film på, men ändå. Varför ändra historien för att slippa förklara saker? Vissa saker måste ju vara med eftersom det får en föklaring sen i nästa bok/film. Hur kommer den historien då bli? hmm..

Ni som går och ser filmerna, utan att ha läst böckerna ska vara glada, ni slipper bli besvikna :P

Hej på er :)

Jag sitter här och gör inget, spotify tycks vara igång dygnet runt.... haha.

Jag kan nt släppa denna kille, vad ska jag göra. Jag är sjuk. alltid fel killar. Kan det nt träffa rätt? usch...

Jag har fortfarande nt slutat röka, det går fan nt. Visst finns viljan där, men viljan till att låta gift pinnen fortsätta vara min är lika stark. Visst röker jag mindre. men är det så mkt bättre då? jo det klart det är. men jag vill inte ha med dom att göra. haha... det kanske kallas beronde? men det förnekar jag skarpt! hahaha. JAG ÄR INTE BERONDE !

haha jaja. nu ska jag iaf gå och duscha, sen ska jag åka med mamma till biblioteket och låna böcker och filmer ! tjooohooo ! :D, hahaha. Nått måste man ju göra, och avd går upp mot en bra bok i solen? :)

Ha det bra !, och njut av solen, det är vad jag ska göra ! puss, <3


Hellu :)

Idag har jag inte gjort nånting.

Sluta röka? mm det gick ju sådär. har ifärsej bara rökt en idag. ett framsteg, faktiskt. lite beröm vill jag ha tack. =) , men jag ska klara det! jag kan  jag kan ! visst :D

Ikväll ska jag träffa min älskade Sanna ! =D.

inte denna helg men nästa helg aki pyjamas party?! det tycker jag nog ska gå bra för min del iaf. fjällbacka kan vänta ! =).

Och nu alla älskade skitungar ! ska jag äta jordgubbar med mjölk, aj aj vad det kommer göra ont i magen ! men gott kommer det vara ! hihi. en va det bästa sakerna med sommaren ! =). faktiskt .

Ni får ha det skit bra ! / Ylvaa !

Okej ett långt inlägg?

Min fru bad mig om det.

Min Aki som jag saknar så otroligt mycket! Det har verkligen gått för lång tid sen vi senast sågs! Så här kan det inte forsätta aki!
Jag håller verkligen med dig om att twilight (aki det är så himla underbart att du äntligen har insett det underbara med denna film, man blir fast eller hur?:D), kebab pizza, cola och massa onyttiga saker skulle vara bra ! Och jag kuddkrig, vi kan ha pyjamas party :D, som man hade när man var lite, okej iaf jag... haha ! Gamla goda tider det.

Aki jag saknar dig! :( jag saknar vårat skit snack! och våra extremt konstiga samtal som ofta flippar ut =P.  Jag älskar dig sätnos! (sötnos) <3

(Till något helt annat) Idag gjorde jag ett stort beslut, vill ni veta vad? Jag ska sluta röka!!! :D, kanske händer det att jag fest röker ibland. men jag ska sluta röka i veckorna och sånt. Jag har viljan så det måste gå. Kanske har jag viljan att sluta helt och hållet, det får vi se. men jag måste sluta. eller nej det måste jag ju inte. men jag vill för jag har inte råd med att röka längre.(hehe) . Sen så är det ju bra att göra det liksom eller hur ? haha !
Gud vad jag babblar en massa strunt hela tiden. Tror ni jag klarar det?
Förhoppningsvis.

Nu ska jag gå och hitta något att göra.

Inlägget lagom långt aki? mer än såhär pallar jag inte skriva !

Puss, <3


Längesen.

Kom hem från fjällbacka för 3 timmar sen typ, kul var där. men en aning långtråkigt.

Inernet är tillbacka, men hur länge det vet man ju inte. haha. det komemr och går.

Och jag skriver typ aldrig här. men jag har verkligen inget intressant att skriva, mitt liv är för tråkigt, för att uppmärksamas en blogg, ska ni veta.




Hej hej.

Vi har inget internet det är hemskt. så är på lennarts jobb nu. blev ju desperat för jag inte kunde kolla min mejl. hehe. och då kan jag ju lika gärna ta chansen att skriva här. eller hur? :)
Idag ska vi på nån sån modell grej, kuligt. Bilder kommer kanske, om vi köper. men det är sjukt dyrt. men det skulle ju klart vara sjukt kul att ha.
Men vi får se ! :)

Puss på er <3