Sanning eller lögn?

Vad är det som är felet igentligen? Kan nt folk bara vara ärliga?
Jag börjar ju tro att det är mig det är fel på. Bara säg sannigen ist... Det är nt svårt att veta om någon ljuger. Visst kan det vara lättare då, man slipper förklara sannigen om man ljuger ihop något enklare. Man slipper såra den drabbade, om man hellre vill något annat. Förhoppningsvis så kommer lögnen inte fram, men i värsta fall gör den det.
Jag är trött på lögner, var ärliga.

Ja detta är riktat till någon eller några person/er.


Har jag eller har jag inte?

Jag vet inte, alltså jag vet att jag har pengar. men jag känner samtidigt att jag nt har pengar. (dessutom kanske jag får jobbet jag ska till på tisdag.)
Men iaf det är så jävla jobbigt, jag menar jag har liksom nt pengar till att göra allt jag vill. Men jag borde nt behöva (som jag gör) sitta och tänka vad jag kan köpa och inte köpa. hänger ni med? Men det är just vad jag nt kan låta bli att göra. Tills jag kommer på mig själv, och då skyndar mig att tänka att jag har ju faktiskt pengar. Sjuk jobbigt. haha vilket ilandsproblem....

Satt just och tänkte på sånt som, kan jag gå ut i helgen? kan jag handla sprit till min födelsefest eller kommer jag nt ha pengar kvar då. Kan jag handla cigg i veckan? kan jag handla kläder å sånt? jaa ni fattar. 
(usch cigg och sprit!, haha såna saker borde man nt lägga sina pengar på alls...)

Men nu ska jag sluta fundera över penga problem, jag har pengar! Eller?

puss, <3

Duktig!

Jag tycker jag har varit duktig med att uppdatera faktiskt på senaste tiden. haha.

Sen som ni vet har jag inget jobb och ska nt plugga vidare. men söker som en dåre. Och alla säger alltid att man behöver kontakter för att få jobb i dessa dagar. In deed!

Mammas patients mamma känner en som jobbar på en förskola. Och patients mamma fick höra om mig, och berätta för person hon kände på förskolan(Lolo), som i sin tur berätta om mig för den som sköter allt med antsällningar. Och dom gav mig sitt nummer, och ville jag skulle ringa. Och jag gjorde det. Så nu ska jag dit på tisdag första gången och se hur det är där, och vi ska prata lite. coolt. Så då kommer jag bli vikarie där typ. För dom har en nu men hon är gammal och ska sluta jobba.

:)

hej alla goa människor!

Nu sitter jag hos Anna, hon tvättar och jag diska all deras disk, jag kände mig väldigt duktig :)

Nu har anna tvättat klart ! duktiga anna faktiskt. eller oj jag menar gun förstås:)
Inget mer kul har jag att skriva, faktiskt. anna och jag ska leka något nu.

Och taaaaaack älskade aki för du finns där för mig, jag finns här för dig med, det vet du! För alltid. Jag älskar dig massor ! Alla borde ha en vän som du! :)



Ha det bra !, <3


För tillfället..

får bloggen se ut såhär. orkar nt bry mig. vem läser här liksom? vem gör jag bloggen "fin" för?

Hej annars "alla" läsare.
Jag och fia kollar på sagan om ring. Jag är sjuk och trött. Och tänkte jag skulle sluta röka. Tänkte jag skulle ta tillfället i akt nu när jag är sjuk, och varje bloss plågar min hals. Men nej det går nt. Jag behöver dom jävlarna just nu. Som aki skrev i sin blogg, när man nt kan prata med nån, då finns ciggen där.
Så ja jag behöver dom, just nu, för det finns inga ord, för tillfället.

Take care ! <3

....

bloggen ser konstig ut eftersom den görs om !

Jag vet

hur man vet.
svaret är ju enkelt: Man känner det på sig.

Varje dag ska man lära sig nått nytt.
Vet en person som nt är att lita på. Under det år jag kännt personen, så vet jag nu.

jupp.

Hur vet man?

Jag vill tro en sak, men kan bara tro en annan, hänger ni med?
Hur ska man veta vem man kan lita på? Om man nt vågar lita på någon?
Jag fattar nt... jag vågar nt.
Jag vill så gärna kunna säga allt, men jag vet nt om jag vågar...

Är de fegt, att nt våga visa vem man verkligen är?
Eller är det mer fegt, att visa vem man verkligen är?

Hur ska man veta?


Ingen rubrik.

Igår var fia och jag hos pappa och åt räkor, till min ära. Min Gudmor och hennes man var också där. Så igår fick man liksom pengar! wiiie =) Dom ska sparas!!! (=

(Andra saker jag fått är:
-Presentkort
-Pumps
-converse
-smycken
-smink
-sims 3)

När jag kom hem igen, var mamma vaken och ville kolla på film med mig, tills hon kunde sova igen. Eftersom vi i onsdags började se Willy Wonka and the chocolat factory, var det den vi såg. Sen blev klockan typ 1 och jag tänkte jag skulle spela sims nån halvtimme. När jag trodde jag spelat i en timme, kolla jag på klockan! Som visst blivit halv 4 , tiden går fort framför det där jäkla spelet! haha =P

Sen idag skulle jag igentligen förljt med Mamma, Lennar och Miriam till österlen. Men jag var alldelses för trött! Så jag vakna ist för nio halv 12. hehe. Och nu sitter jag här fortfarande i pyjamas och skriver här liksom. haha uppenbarligen. När jag skrivit detta klart ska jag gå och duscha, klä på mig, handla cigg, sminka mig, och sånna grejer ! Sen blir det förfest, fest, utgång, fest !
haha ha det bra ! , <3

Varje dag kan vara den sista.

Verkligen, satt o kolla runt lite i bloggen och hitta en som hette "Vila i frid". Jag tänkte att jag var tvungen att läsa den, och jag ska säga er att jag faktiskt börja gråta. Den handla om Therese Johansson Rojo, som blev mördad. Ni har säkert läst om det, man tror hon blev mördad av en "kompis" pojkvän pga av "kompisens" avundsjuka på Therse. Helt sjukt.

När jag läste denna blogg tänkte jag, hur fan ska jag kunna leva utan mina vänner? Och vad skulle dom säga om jag dog? Skulle jag kunna forstsätta leva utan mina älsklingar?
Börja typ gråta när jag tänkte, tänk om det skulle vara en vän till mig.
Tårarna skulle aldrig ta slut.

Varje dag kan vara den sista, det är fan så jäkla sant!

Ta vara på den tid du har för fig själv, dina vänner och familj. Säg jag älskar dig ofta till dom du älskar, visa att du bryr dig! Bättre att säga jag älskar dig och visa att man bryr sig för mycket än nt alls...

JAG ÄLSKAR ER ALLA UNDEBARA SÖTNOSAR!
Ni vet vilka ni är ! <3<3

http://minneavtherese.blogg.se/


Utseendefixering!

Jaaa, detta är ett nått många lider av. Visst? Vem tänker nt ibland, jag är tjock, jag har fult hår, min näsa är nt fin... ja osv. ni kan säker komma på massor grejer. Andledningen till att jag skriver detta är,  för att jag är trött på att dagens ugdomar får just bilden av att man ska se ut på ett visst sätt. Det är så jäkla fel!

Jag skummar ibland igenom postis i sydsvenskan, och jag blir så jäkla ledsen när jag läser insändare från 12-13 åringar som skriver om att dom är tjocka, fula osv. Och dom vill bli smala så killarna vill ha dom. Det är ju hemskt. Vem vill se ut som en pinne?
Tyvärr är nog svaret många. Det blir väl bara så? man slutar att äta går ner i vikt och tror man kommer bli lykligare, Man inser ganska snabbt att detta är fel. Men frågan är då hur ska man kunna sluta gå ner i vikt, när ens omgvning säger till än att man har blivit smalare. Det blir ju en uppmuntran, eftersom en person med ätstörningar ser sig själv som tjock.

Jag ska inte säga att jag inte klagat på mig själv, för det har jag! Jag har tyckt jag vart tjock, vilket ledde till ätsörningar, jag har tyckt jag varit ful. Ja i stort sett klagat på det mesta när de gäller mig själv. Men jag har börjat att inse, att jag är jag. Fin eller ful, folk får helt enkelt tycka vad dom vill. Så länge jag kan leva med mig själv som jag är, så är det huvudsaken.

Andledningen till utseendefixering? Det är ganska enkelt eller hur?
* Vänner så klart, man vill se ut som alla andra. Men alla hatar ju något med sig själv, som ingen annan förutom en själv lägger märke till.
*  Media, absolut! Man kan dagligen se alla dessa pinnsmala modeller/kändisar i tidningarna och i tv. Så alla de som har ett självförtroende som ligger i botten, och är missnöjda med sig själv, får en förvrängd verklighets uppfattning. Det tänker att det är så man ska se ut.
* Ja det finns säkert massa fler andledningar ni kan komma på, det kan ju givetvis bero på familjeförhållanden också.(men iaf)

Vanligast är det att dessa tankar om att nt duger som man är kommer upp i tidiga tonåren, då man börjar gemföra sig med sin omgivning.

Sen en sak till, om vi tar postis som exempel igen.
Den senaste tiden har det varit massor saker om detta, och ämnet har just(som jag sa innan) handlat om detta att man måste gå ner i vikt för att få pojkvän. Då är det liksom tjejet r i 12-13 års ålder som skriver att det är för tjocka och måste bli smala.

Så alla som är smala är lyckligare? Alla som är smala får pojkvänner? Alla som är smala får det dom vill ha?
Det är givetvis också fel, det är inget fel på atta vara tjock eller smal. Det har ingen betydelse, insidan är det viktigaste.
Man blir mobbad om man är "tjock", men man blir även mobbad om man är smal.
Ju vackrare insida, desto vackrare utsida!
Ja det stämmer för helvete!
Tänk om alla tjejer skulle gå runt och se ut som barbie dockor, och alla killar som Ken, snyggt!

Nu kommer givetvis inte postis skribenterna läsa här, men jag behövde skriva av mig !
Hur orka ni läsa ända hit? haha.
Holy shit, detta är nog det längsta inlägg jag skrivit!

Puss,<3


Stökigt!

Det är just var det är i mitt rum, jag borde städa. Men jag pallar nt, det är också menigen att jag ska dammsuga hela huset ! :O. usch orkaaaaaaaaaaa!

Jag är för laaaat!

Wiiie imorron fyller jag år, då ska vi äta på jensen, haha ! det var sjukt längesen.

Varfööööör är det inte jätte soligt idaaag? buhu. vi skulle ju åka å bada, och imorron ska det regna !!!

Detta blev ett konstigt inlägg ! hahaha :)

Hellu :)

Mamma väkte mig halv nio, bäääh. Vi skulle hinna till stan innan fia åkte till fjällbacka. Så kvart i tio stod vi och vänta på att affärena skulle öppna, fattar ni då vilken jäkla god tid vi var ute i... suck.

Iaf jag gick till din sko och hitta ett par jätte fina pumps, som jag vill ha, och som jag ska få när jag fyller år. =). Jag prova även converse, om det är nånting jag behöver är det nya skor av olika slag, alla är sönder =(, plus att farmor kasta mina favorit skor... usch.
Bestämde mig iaf för att jag vill ha låga vita converse :
 fin fina ! :)

Sen så när vi kom hem satt man i trädgården och sola, ett måste liksom, vem vet när solen försvinner igen? Sen skulle mamms, jag o lennart handla glass, mums vart det, men vi blev atackerade av getingar! usch hatar dom jävlarna!

Nu ska jag snart hjälpa mamms i köket och hjälpa henne laga mat.

Sen ska man till dilek =)

Ha det bäst!
puss, <3


Så negativ ! :O

Hahaha läste lite gamla inlägg i min blogg, jag är ju så otroligt negativ hela tiden. Men sånt e livet.
Det finns ju dom som minns vårat läger i söderhamn i 7an, jag och nina klagade på hur jobbigt allt var och meggie klagade på att vi klagade. Mats startade därmed optimistiska klubben(som igentligen var jäkla negativa). Så allt negativt kan jag ju faktiskt skylla på det.

Så vad vill ni nu veta?
Igår var Anna, Jag, Adam, Rikard och kristoffer hemma hos kristoffer och spela tv spel och drack öl. Anna jag och kristoffer klättrade ner från taket, hahah jobbigt och läskigt som fan var det, men kul ! När vi kom in förtjänade pommes, cigg och mer sprit ! Somna typ vid 5 eller nått. jag som skulle ta bussen hem. hahah vakna iaf vid 11 halv 12 med världens baksmälla och trött som en jag vet inte vad. Senare stack jag till triangeln med sofie. Trött trött var man.

Nu sitter jag här och gör inte ett piss tror jag ska se en film och sen somna faktiskt, imorron blir de ju dricka igen.

Intresse klubben sprängs av överbelastning!!!! :O

Puss, <3

En hel människa..?

Jag orkar nt... alltid ska man vara så positiv utåt, för att slippa frågor och nyfikna blickar. Varför? jag vill inte längre... jag vill bara vara ibland.
Jag är ingen hel människa, det är just så det känns. hur blir man hel igen?
Det känns som om för många bitar gått förlorade. Det saknas för många pusselbitar. Vad ska man göra åt det?

Det värsta är också att höra sånt som: "Det kommer bli bra" , "det löser sig" . Tänk iaf det inte känns så?! varför i helvete vill man höra sånt, folk måste väl fatta att det inte alltid känns så?!

Suck...


blogga om vad?

Ja vad ska man blogga om igentligen?
Jag kom nyss hemfrån fjällbacka jippie ! eller? nej .

ska man bli en sån modebloggare? som bloggar om alla kläder man har varje dag? det är väl inget kul heller. Vill ni verkligen se det varje dag, asså nt läsa nått bara kolla på Ylva i olika outfits? Tråkigt eller hur?
Skriva om min dagar, dom är nt heller jätte kul? det finns liksom inget. bloggande, vad fan är det lönt för? haha. okej jag läser bloggar och sånt, och jag har ju en själv som ni märker. men vad är det roliga, jag har tröttnat på min blogg.
Hur intressant var detta inlägg på en skala 1-10 ? hahaha.