När tårarna tar slut.

Jag trodde att varje liten grej som påminde mig, skulle göra att jag grät. Så kändes det iaf till en början. Men plötsligt en dag, kände jag ingenting. Jag saknade. Men slutade minnas... Jag ville nästan gråta, för när jag grät mindes jag allt bra. Men en dag tog tårarna slut. Det var som jag levt i en dröm. Nu minns jag små små detaljer, men inget stort.

Varför?
Jag vill inte glömma.

Ny vecka minsann.

Början på en ny vecka, vi närmar oss sommar och sol! :D Får man ju hoppas iaf.. liksom snön smälter juh :D 
Snart åker man ju till sälen :D, sjukt kul ska det bli! Som alltid. :) . När man kommer hem därifrån brukar det ju ha börjat bli varmt här. Sååå =) haha. vet fan inte vad jag ska skriva.

Blev en liten utekväll igår, haha. En drink på retro, blev en drink+två öl och efterfest ! :) , Nice.

Nu ska jag äta någonting, =) Skriver kanske igen sen!

Puss, <3

Lördag.

Jaja..
Ville ju ut idag, och bara ha en jävla kväll, som man inte glömmer i första taget. Synd att igår inte blev så mkt, men var sjukt opepp.
Nu ska jag nog iväg till systrarna.
Pussa, <3

Todelioo :)

Fuck vad jag var trött när jag vakna idag! Ändå gick vi sjukt tidigt denise oh jag, redan vid 12 eller nått. Var ju hemma där strax efter ett. Men var ju så trött och opepp redan innan. så.. aja. Får se om något kul händer ikv ist?? :)
Ska iaf först ta det sjukt lungt ikv, kanske till och med kollar på melodifestivalen litegrann :O. Jag som inte gillar den alls, sjukt tråk juh ! haha :)

Nej nu ska jag sova eller nått, riktigt trött som sagt.
Pusss, <3

Uppdatering, fredag !

Varit på mobilia med Denise som sagt. Nu ska hon och jag mötas på södervärn, sen ska man träffa lite folk på möllan ! :)
Riktigt opepp är jag tyvärr, mår sjukt dåligt av mina mini-piller igen ! :( aja. Pepp ska jag iaf bli !!! :D Det lovar jag er minsann =)

Nu ska jag fixa det sista, sen måste jag gå till bussen. :)


Ser ut som ett troll i huvudet :P hahah. men men sånt e ju livet !

Ylva ikväll:
- Svarta strumpbyxor
- Svarta stövlar
- Svart tunnika
- Svart linne
- Brunt linne
- Svart bolero

typ :)

puss <3

En fredag =)

Idag är det fredag :D nice juh!
Igår spenderade jag alldeles för mkt pengar på en jacka, men men ett måste ju. skidjacka ni vet. Nu saknas vantar, hoppas hoppas pappa har några att låna ut :) Annars måste det också spenderas dyra slantar på det. suck.. men men har ju pengar ändå. Fast det tar emot ändå.. haha.

Jaja idag ska man iaf träffa Denise :) , lilla rödluvan juh! Sen får man väl se vad som händer, ikv. Nått kul?

Till något annat.
Nu har jag bestämt mig för att tatuera mig ! Och nu ska jag fanimej göra det !!! :P
Alt 1

Antingen denna, orginalbilden gick inte att ladda upp. Men vill det ska stå hello kitty inte bara kitty. Den ska sitta typ vid höften, eller i nacken.

Alt 2

Eller den typ på smalbenet :)

Kan inte bestämma mig, kanske båda? Fuck vad jag kommer böla ! hahaha :D

haha men ska ska ska iaf gör det nu, så snart jag har råd! då jäklar... haha :)
Fast jag kommer fega ur... =), Ni känner ju mig :P

puss, <3

Många undrar.

Skrev ju i face, på msn och kanske bdb, (minns icke) att jag råkat shoppa ytterligare en lite klänning. Och eftersom jag inte syns så mkt i klänning, undrar många hur den/de ser ut. Har försökt bskreiva men tycker bara det låter konstigt. Ska börja använda lite mer :), haha.

Iaf.
Den jag köpte "för längesen", har jag använt och den har synts i face :)

Mer som en slags tunnika faktiskt.. :) Men fin och lite mörkare än vad bilden säger.

Nästa klänning, det nyaste inköpet är i jeans imitation. Liknar lite en klänning vissa nog känner igen från i somras, älskade den klänningen. Så det blev en liknande modell till :)

    
Ylva like :)
Är som sagt svag för klänningar. hoho. Har en hel massa, jag aldrig använt. haha :/ Dom bara hänger där liksom, har även en hel massa som bara använts vid ett tillfälle. haha =)

Nu ska jag iaf bege mig till mobilia och handla skidjacka !
Puss, <3

Uppdatering :)

Igår så var jag först i stan och leta skidjacka och jeans, men köpte klänning :) hoho. Farligt det där med klänningar. haha. Som en drog.
Men men på kvällen sen träffa man lellis, vi kolla på The univited, läskig, men ändå bra. Fast vi inte fatta hur allt hängde ihop till en början. Men ganska logiskt sen. jaja ska inte avslöja nått.

Idag vakna iaf Lelle och jag av mobilen som ringde, halv 10, men upp gick vi inte. Förrän en bra stund senare. Då vi åt en snabb frukost åt vi och fixa oss och sånt, och begav oss till oxie. Längesen men var där juh ! hihi :)

Sen när man kom hem och ätit middag och sånt, kolla mammi, jag och lennart på Flickan som lekte med elden, riktigt bra juh :). Måste se Luftslottet som sprängdes nu !
Sen cyklade jag ner och lämna lelles och min film, och nu sitter man här. Och kom nyss på att jag glömt något väldiiigt viktigt ! Attans..

jaja.

Vi hörs, när jag skriver igen.

Puss, <3

Alice i underlandet :)

Jag vill så gärna se denna film ! Då menar jag givetvis inte den tecknade, som man sett massor av gånger när man var liten. Nej jag menar den nya av tim burton! Den verkar ju helt otrolig. Med massa bra skådespelare också! Ett måste.. =D

Se trailern!


Som ni ser så saknas, det en bit av bilden. Klicka på den om det stör er. Är så för den är i HD, tydligen :)

Puss, <3

Positiva tankar! :D

Japp, ekandes i mitt huvud. Så fort en negativ tanke kommer upp, tänker jag det där. hjälper en stund. Minns i gymnasiet när Dea sa det där rätt mkt :). haha.

Och efter en sömnlös natt, känner jag mig rätt tom. Jag är varken ledsen eller glad, känns rätt bra ändå. En tid i tankar, en lååång tid. Och nu känns det rätt okej ändå.

Nu ska jag passa Alice, stumpan :) Hon om någon kan muntra upp mig. :)

Ha det bäst!
Puss, <3



Klagar.

Jag bara klagar hela tiden. Ändå tröttnar ni inte... det är ju äkta vänner ändå. Dock gör allt otroligt ont, jag kan inte komma på varför. Mer ont nu när jag insåg en sak jag borde insett för länge sen. Närmare bestämt... en månad sen.
Kopierat från chattandet med denise : "jag är blyg, tyst och tillbakadragen, när jag är med nya människor. FÖR ATT dom måste lära känna mig innan jag lär känna dom. Är det nt uppenbart? när dom känner mig, märker ju personen vem JAG är. och då blir det lättare att veta vilka dom är. och först då kan jag lita på folk"

Det tog lång tid att komma på det. Men det är det mest logiska jag kan komma på. Så åter igen tålamod. Utan det kommer jag inte därifrån. Tyvärr..

Lite blandat.

Nyss hemkommen från mina kära systrar. Sitter nu är och äter en väldigt sen frukost, med blandade tankar i mitt huvud.
Hur länge, är länge? Hur vet man var man har folk runt omkring sig? Om man inte vet när man kan lita på någon... Har inget bra svar.. någon?

Till nästa sak.
Jag ska nt säga att jag haft det svårt, men har nt heller haft det lätt. Ni som tagit är tid att lyssna på min skit, vet att allting som hänt gjort mig rädd, att möta allt omkring mig.
Jag menar svek, saknad, hat? Det sätter spår. Det sätter djupa sår. Som liten ska man nt känna sånt där.
Jag vill inte sitta här och klaga nu, men just nu måste jag bara.
Jag tror att allting har en mening. Men vissa saker kan man nt hitta meningen på. Även fall jag tror att allt som hänt, allt som känns jobbigt, har utlöst vart annat.
Svek blev sorg, saknad blev hat.
Hatet jag kände till mig själv, gjorde att enda utvägen var att skada mig själv. (iaf kändes det som bästa lösningen då) Det blev en tillflykt att försvinna in i min egna lilla värld, där inget ont kunde komma åt mig. Den person som kan dra mig ur den lilla bubbla, jag skapade för att skydda mig själv, ska jag aldrig lämna. Den person är värd allt.
För det krävs förståelse. Det krävs väntan. Det krävs tålamod. Men tro mig det går. Ett tag var jag inte den jag är idag, ett tag syntes märktes hördes jag. Ingen kunde missa att jag var där. Det där vill jag hitta igen, men det krävs som sagt lite hjälp på traven.
Jag är nt blyg, nt egentligen.

Nästa fundering.
Varför blir man den man är? Är det pågrund av upplevelser, eller föds man till en person?

Och slutligen.
Att säga är en sak, att göra är en annan.

Med orden "positiva tankar" avslutar jag detta något onödiga inlägg. :)


Tankar.

Tänker så det knackar. Men utan vidare resultat.
Hm...


:)

Kvällen började med mat och vin hos fia och anna. Dit kom ju även, emil, ronny och christoffer. Sen planerades debaser, men för första gången i mitt lilla liv fick jag inte komma in där :( . Sjukt taskigt juh. Men ingen större skada skedd, vi hamna på kb ist ! Sjukt kul där ändå. Tequila shotades ! och öl dracks. Och jag som vart sjukt opepp blev sjukt pepp ist :D.
Efter kb blev det efterfest hos fia och anna med några random killar. haha.

Nu är man sjukt trött då man nt sovit särskilt mkt.

Ska sova eller nått nu.

Puss, <3

Torsdag.

Skulle egentligen passa Alice och Amelie idag, men palla inte. Sjukt trött och förkyld. Så idag har man istället gjort ingenting. :) Rätt skönt ändå. haha. Längesen man kände att man nt gjorde ingenting i onödan. haha.  Imorron är de fredag. Då lutar planerna mot kb, men om jag mår som nu, lär jag inte gå ut. Men det var ju ett tag sen nu, man var där. Eller kanske inte, haha. Men ändå :)

Nu ska jag ta mig en välbehövd tupplur :P, haha. Men först måste jag tömma diskmaskinen. orkaa.

Ha det bra :)
Puss, <3

Vet inte vad jag ska skriva.

Inget känns bra nog.
Men en sak säger jag iaf.
Förlåt.

Detta inlägg kvarstår.

blöö...

Ärligt talat, orkar jag nt vara positiv längre.
Inatt hade jag så ont i magen och mådde så illa att jag nt kunde sova en blund. Det är så jobbigt, jag kommer vara död om 6 månader. Dom kan nt mena allvar asså? Okej jag måste ge det lite till, eftersom det bara gått några dagar. Men ändå... usch.

Jag ska inte klaga mer nu.

Idag ska jag vara med Denise :), bäst bäst! Skulle egentligen sova där, men går nt eftersom jag måste upp sjukt tidigt ! :(
Men men Denise och jag ska nog försöka laga nått till mat. haha. Önska oss lycka till :) mihii.

Puss, <3

Jag förstår inte.

                          

Aj aj och ännu mer aj.

Passa bara Amelie idag, Alice var sjuk. Jobbigt bara det. hoho. Amelie fick värsta utbrottet på mig juh, när vi inte kunde leka mer, för vi var tvugna att gå till hennes gympa. Sen blev hon ännu mer arg när jag nt orkade vara killmonster(jaga och kittla henne). Suck. Jag är ju såå trött och har såå ont i magen och är såå förkyld. Lite får man väl klaga va?
Vill chatta med folk på msn, men msn funkar nt! Går inte att skriva till någon. :(
Jobbigt juh...

Aj aj...

Puss, <3

Alla hjärtans dag.

Varför ha en dag när man ska vara romantisk och sånt . Det kan man väl vara alla dagar =) Eller ? Dessutom är jag nt särskilt romantisk av mig. haha.
Jag är helt sinnessjukt trött. Kom hem för en liten stund sen. Bussen hem tog typ hundra år! :(
Såhär sitter man nu nyduschad och fin med en katt på min onda mage. Bäst e han. <3

Nu tänkte jag sova en stund :). haha.
Sen ska jag bege mig till Joakim igen.

Vad säger man nudå?
Glad alla hjärtans dag? Hm..
haha.

Ha det bäst!
Puss, <3

hm...

Jag är sjuk. Förkyld och ont i halsen. Sjukt störigt! Det finns nt i min värld att bli sjuk. nej nej.
Men en förkylning ska inte hindra helgens planer. :D.
Igår var det inflyttnings förfest hos Stefan som flyttat. Sen stack vi till inkonst och så. Där var Fia och Evelina. Men sjukt tråkigt hade vi. haha så vi stack hem till Evelina och spela tjejkväll och drack vin. Mys !
Sov hos Anna och fia sen.

Sen nu sitter man här helt sjukt trött. hoho. ut ikv med.
Men bra kommer det att bli ! får vi hoppas.

puss, <3

Vill bara göra en sak klar.

Jag har pengar alltid. Jag jobbar och får pengar av försäkringskassan. MEN ibland säger jag att jag INTE har pengar. Eftersom det känns ju som det. MEN  jag kan ändå lägga pengar på det jag vill. Och det är precis vad jag gör också. Det är ju så för alla ibland.
Och om ni ser mig ute i vimlet en dag. När jag sagt att jag inte har pengar och menat det, så har jag antagligen gått ut av den viktigaste andledningen MINA VÄNNER. Och då har jag gått ut utan att spendera en enda krona. En kväll kan bestå va kärlek, det viktigaste i livet. Den behöver nt bestå av alkohol!

Så nu har jag gjort det där klart. Inte för jag egentligen behöver föklara mig.
men iaf!

hm..

Vill så gärna skriva massa grejer som jag inte kan skriva. haha. Men... gaah.  Har man lovat så har man.

Nu ska jag snart bege till mina kära systrar, sen ska man ev. träffa Malin. Vore sjukt kul. Sen så är det ju fest ikv, undra om jag ska gå eller inte.
Imorron ska man ju också ut, och hoppas på att Malin vill följa då.
Mihii.
Jag är sjukt trött.. borde nt vara det.

Jag vet nt vad jag ska ha på mig ikv... whaa. som vanligt. hm... jobbigt. haha. Jag vet verkligen nt vad jag ska skriva i denna jäkla blogg. haha. Är ingen intressant människa. haha.

Nej. Nu säger jag farväl, kan hända att jag uppdaterar lite senare.
Puss, <3


Jag hade något bra att skriva om.

Innan jag somnade inatt, låg jag och funderade. Och minns att jag tänkte detta ska jag skriva om i bloggen ! Nu minns jag ju nt det... haha. Jag undrar vad det var. Hm.. Det är precis som när man verkligen tänkt berätta något för någon, sen glömmer man det just när man ska berätta det. haha. jaja.

Kanske inget viktigt.

Puss, <3


Brevet från lillan.

Var inne på en blogg skriven av en tjej som heter Rebecka. Hon hade lagt upp en sång, som hette "Pappa kom hem" . Och undrade vilken låt den påminde om. Efter en stund kom jag på att den påminde om "Brevet från lillan", av Evert Taube. Älskade den när jag var liten och minns som det var igår när jag lärde mig delar av den. Minns att pappa sjöng den ibland.
Vädligt fin låt.



Kan nt sluta gilla den. Vet nt varför. Brukade fantisera när jag var liten om vem lillan var, vart pappan tagit vägen :) Minns att jag fråga mamma en gång, hon sa till mig att jag själv skulle lista ut det :)

Puss, <3

Bollstrumpor !

Idag har jag fyllt år iaf i Alice värld. Hon sjöng för mig jätte många ggr. Jag fick en leksaksmobil, en riktig mobil(min egen), en boll och en napp. haha. =), allt jobbigt blir som bortblåst med dom sötnosarna! Vakna ju upp alldeles försent, och inte alls på humör, ja vissa vet ju det där,(Bra och dåliga dagar). Men nu är min dag bra, kvällen kommer iaf bli bra. Tack vare Alice och Amelie.

Alice: Åååå du har bollstrumporna.
Jag: Vaa?
Alice: jaaa dom e såå fina. Ha dom alltid.

Hm.. tror dom skulle bli rätt skitiga va om jag har dom alltid =).



:)

Puss, <3



Jag är en förvirrad människa !

Jag vet att det är den 14 på söndag, ändå tror jag hela tiden att det är den 12 på lördag. Hur går det ihop?
Idag när jag vaknade var jag helt säker på att det var torsdag, men kom sen på att det var onsdag. En stund senare var jag övertgad om att det var torsdag igen... haha.

Datum gör mig förrvirrad.
Andledning till den 12, som ni nog vet är på fredag :), ska på en inflyttningsfest då, men tror hela tiden att den är på lördag.
hoho..

Nu behöver nog min förvirrade hjärna sova :)

Puss, <3


Hellu =)

Trött trött trött är jag.
Vakna ju tiidigt först, men sov jag till 11 ändå så. haha. Åkte hem till systrarna mina, kring 12-1 nån gång. Fia matade mig med kanelbullar och te! mums :). Sen låg jag i fias säng och typ somnade, med hästis(en gossedjurshäst, jag haft sen jag var liten. Den bor numera hos fia och anna) ! Sen massade man sog in till Mamma och Lennart, mamma ville ha hjälp med handla grejer. Blurk !

Nuuu är man äntligen hemma, och ska hoppa in duschen, skabbelina är man idag juh :P .
Jag är huuungrig, och hela huset luktar maaat, ge mig !
Mamma ska ha sina tanter här :P, så lennart och jag måste gömma oss i köket. hoho.

Nej nu säger jag farväl små och stora vänner !
Puss, <3


Ordentlig uppdatering minsann.

Mhm, har man inget annat för sig så.
Cykla ner till limhamn, gissa om det var jobbigt, typ massa snö på småvägarna. Var sjukt jobbigt haha =) Men det gick, dock lite svårare hem sen med 6 liter mjölk i cykelkorgen... haha. Men det gick det med. Fia är här :D, och städar fär fullt !
Nu ska jag plocka undan på mitt golv, så fia kan dammsuga där.

Puss, <3

Rubrik?

Hej =)
Idag vakna jag 7 ! usch. Kunde verkligen nt somna om, så var bara att gå upp. La mig i soffan och kolla på tv. haha :), sen duscha man. Ska snart äta frukost. Måste gå ner till limhamn idag och handla till mamma orkar nt. Det är för kallt! Jag vet jag klagar på det hela tiden.. haha men är ju sant.

Nu ska jag inte tråka ut er mer, med massa skit. haha.

Puss, <3

Vantar?

Jag tappar ju typ alla mina vantar. Hm...
Så nu skulle jag köpa nya tänkte jag, men hitta inga när jag var nere limhamn. jobbigt. Behövde iaf desperat nånting som värmer mina små händer. Så fick bli ett par sånna som på bilden.


snygga ändå. men mindre snyggt med glittriga fingervantar under :P

Puss, <3

Lördag eller Söndag?

Lördag natt, eller söndag? :)

Sitter iaf här, är hungrig men ändå mätt. Mätt på ostbågar och hungrig på mat. hm... Trött men kan nt sova. Så fort jag blundar börjar tänka. Kan nt få tag på sanna, jag behöver hennes kärlek. Jag vill ha en bamse kram, av någon. Funderar på att tröst shoppa lite imorron, fast jag inte har några pengar egentligen.

Kan shopping hjälpa mot deppighet? Tror inte det, bara för stunden.
Känner för att klaga, på allt !!!!

Kollat på melodifestivalen med fia.
Vem gilla ni bäst?
Vi gillade:


Pain of Salvation

Salem al fakir !
Dessa ringde vi på :), haha.

Puss och god natt, <3

Måste försöka sova nu...

Sjukt bra kb kväll igår, enda tills...

Hade riktigt kul med Sanna på kb! Fast att en skit weird kille kom fram och börja dansa med mig och hela tiden försökte kyssa mig. Sa hela tiden att jag nt ville, men han försökte ändå. Människan gav typ aldrig upp, fick typ springa och gömma mig. haha?

Sen i taxin hem, så satt sanna och jag och snacka om kvällens gång. Och taxichaffören lyssna intensivt typ :/. Sen när sanna hoppat av vid sig, så var jag ju ensam kvar i taxin. Och då börja han typ säga helt weirda saker och typ tafsa på mig och sånt :O. Jag menar hallå? Blev skit rädd :(, typ bad han stanna helt långt inann jag skulle av.
Fy fan asså! Aldrig mer taxi.... iaf nt ensam.

Puss, <3

Uppdatering !

Träffa Denise idag:)

Sen tog jag mig till anna och åt chips i massor! Jag glömde mina nyklar hos henne och missade bussen. Betalade 110 jävla kronor för en taxi till erikslust, för det skulle bli billigare. haha. Men hur billigt blev det egentligen? ack ja.. eller nått?

Fick höra att jag nog hade ätstörningar, av en på um. Men nej nej och åter nej. Men sen kom hon fram till att vi hade goda gener. Hm.. kanske det kanske..

Sjukt onödigt inlägg.. haha.
Så nu ska jag sova !
Natti, <3


Haha...

Kan nt göra annat än att skratta... :)
Och det är just vad jag gör. Fast att det nt är kul egentligen. hahaha =)
Jag tar alltid allt så allvarligt, men i självavärket är det nt så jäkla allvarligt. hoho !


Ha det super, skriver kanske igen sen !

Puss, <3


.

Jag hatar dig, för du såra mig.


Vad gör ni..?

..när ni har tråkigt, är ledsna, sura...?

Jag bakar ! Inget jag är sugen på igentligen, men det gör så jag slipper tänka. Har ju det flesta recepten i huvudet, så det går med bara farten.
Vad gör ni?

Andledning till att jag skriver detta nu är, att jag kände mig sjukt deppig! Och vad gjorde jag? jo jag bakade en kaka :D haha..
Känns inte bättre nu, men det kändes bättre i stunden, och nu har jag ju en kaka att tröst äta av. haha.

Varför jag är deppig har jag ingen aning om. Kanske för jag är sjukt rastlös, bussen från limhamn har slutat gå så jag kommer ingenstans. snyft! Inte för jag skulle någonstans ikv, men det är ju vetskapen om att man är fast. haha ! Ni fattar nog?

Trååååååååååååååkigt har jag !!!!!

Puss, <3

Nu vill jag ha sommar!

Yes för det vill jag.
Vill ha sommarkläder, vill ha ballerina/pumps/sandaler/flipflops ja ni fattar sommarskor! Vill ha sol och värrme, vill bada, vill sola, vill åka till fjällbacka, vill gå på festival!
Vill göra allt som har med Sommar och göra ! :D

Nuuuu typ.

Blurk !

Puss, <3

Att ha nya grejer.

Kläder, väskor, skor ! Är en drog. Ärligt.. usch.
Provade ett par jeans idag som jag brukade älskaaa, men nu? Hitta bara massa fel på dom, ni vet tighta där, men för säckiga här :/ . Min andra älsklings byxor, är sjuuuukt håliga, typ hål över allt.
Jag måste ju bara ha ett par nya .
Sen hitta jag världens sötaste pumps på din sko, ett måste liksom?
Köpte nyligen, både tröja och väska och skor ! suck...
Det är som sagt en drog.
Varför ska man ha grejer? haha joo det är ju typ ett måste. Eller hur? Men tänk alla har faktiskt inte. Men vi måste ha nya grejer.
Jag som undrar vart mina pengar tar vägen. hoho.
Nya kläder, cigg, nya skor, nya väskor, sprit.
Deprimerande.
hoho...


Dom vill jag ha, sitter riktigt snyggt. Men när jag tänkte köpa dom, tog det emot. haha..
Kanske lite för dom är nog mer när det blir lite varmare typ, eftersom dom är en ganska kort modell.


Tänkte ju jag skulle lägga upp bild på skorna med. men funka icke. Kanske senare :)

Nu måste jag sova, sjukt trött.

Puss, <3


Februari !

Tänka sig.
Nu får vi hoppas att årets kortaste månad, går sjukt snabbt. Så det kan bli mars, och bli ännu närmare våren och sommaren. Inte mer kyla nu tack ! :)
Idag ska jag passa Alice och Amelie, snälla måste dom vara. För jag mår fortfarande inte jätte bra.

Jag saknar saknar sommaren, fjällbacka, en vän jag hoppas få träffa snart. Jag längtar till sälen. Väldigt mkt, och vill därför att vecka 13 ska komma flygande snabbare än ögat blinkar !

Vet icke vad jag ska skriva...

Svar till anonym: Hört om ordet avakta :), uppdaterar "dig" när jag vet felet om jag får veta det.

Puss, <3