Jaha..

Lär ju inte skriva på ett bra tag nu... egypten imorron.. usch jag vill men ändå inte. förstår ni? Vet inte riktigt varför jag inte vill, men kanske för jag har så sjukt mycket julstämning att jag skulle kunna spricka, och att jag är så jäkla förkyld... usch ! men men de blir säkert kul, men jag pallar inte packa... snyft, vad ska jag göra?
Okej nu tänker ni: herregud du ska till egypten har du nått att klaga över, du ska till värmen!
Men de är faktist så att de känns nt super kul att åka när man mår skit. usch o blä ! förlåt ska sluta klaga..

Men jag kommer sakna er mina älsklingar, pusspusspuss ! och ha en underbar jul och ett gott nytt år sötnosar ! =D

Hejhej =)

Lussebullarna blev fina och goda ska jag säga er.
Idag vet jag inte vad jag ska göra typ, eller kanske men inte än. jag ska iaf packa och städa åker ju på torsdag. och måste packa klart till tisdag, för annars kan jag nt gå till sanna=(
Men iaf nu ska jag gå och städa mitt rum sen ska jag packa lite.

Skriver kanske sen igen... =)

Puss till er alla ! <3

Tjohej :D

Nu sitter jag här med min kära syster =D. och snart ska jag åka och köpa saffran så ska vi baka lussebullar !!! :D, gottgott alltså. många fina små bullar :D. ahahhaha lika tråkigt inlägg som vanligt?? =)

Ska skriva mer sen pusspusspuss !!
och förrsten besök denna :  http://madebymalin.se

Då var de fredag igen.

Jaha. jag har inget och skriva .denna dagen var flams trams som alla andra dagar tack sötnosar för ni finns <3, jaaa ni vet vilka ni är! =)
denna dag fick vi alla träffa klas, eller iaf dom som kunde "se" honom. vilket nog nt alla kunde för han var ju låsas kompis, men man går ju bf, så låsas kompisar måste man få ha. ja klas var vår låsas kompis idag. pernilla hitta på han. hahaha !

idag ska jag inte göra något alls, så jäkla skööööönt ! mår skit. min hals dödar mig. men jag måste bli frisk nu för jag vill inte vara sjuk och åka till egypten. men de lär jag nog nt bli på ett tag med tanke på att jag blev sjuk nyligen !
men iaf. om 5 dagar åker jag !!! :D, så jävla härligt !!!!! =D


Ännu en dag som suger !

Igår var jag hos pappa... när jag kom mådde jag så jäkla illa, tänkte att de kanske berodde på nått jag ätit, mjölk tillexempel? mår ju dåligt av de ibland. Men nej jag vaknar på natten och har så satans ont i huvudet. så somnar jag om och vaknar typ 1 nästa morgonen, och typ ser inget och mitt huvud typ exploderar av smärta! MIGRÄN! kan morgonen börja bättre? jag som skulle pluggat idag, jag palla nt alltså. hur ska de gå provet imorron? usch !! dåligt som fan.. vad ska jag göra?
Denna dagen suger !

Nej.

Jag orkar nt. varför känns allt så jäkla jobbigt? jag vill bara försvinna. ja de vill jag. allt känns så meningslöst.
och snälla fråga inte. för jag vill bara vara.
ni fattar?

hejhejhej

ja jag vet jag har nt skrivit på så överlänge typ... men men nu gör jag de iaf. men jag har inget intressant att skriva. haha =).
Denna dagen var över flummig, haha ! aki o denise ni är bäst asså :P, hahaha !! =) vi har såå kul asså. 

jag stör mig stör mig stör mig på en viss person, men nämner inga namn. för de vill jag nt, personen läser nog nt här men ändå. sen behöver ju nt alla veta men en vet redan men ändå. (haha)

Ikväll ska syrran ha 25 års fest så dit ska man såklart. de ska bli kul! japp. en julig sådan. jag ska vara en rosa tomte. Santa baby !(står på min luva) hehe. GRATTIS MALIN <3