Ett ondödigt inlägg...!

Nu är veckan snart slut, SNART!
Imorron går man i skolan 11.40-12.20, sen ska aki och jag till bergaskolan... jag vill inte asså, de känns ganska så onödigt nu, det var väl från början bara en nöd lösning...? eller? aja.

Jag är trött och sjuk, och knarkar alvedon, ipren, nässpray och streepsil ! vad ska man ta sig till? Jag längtar till lovet, fan vad sköönt.
i helgen ska vi jobba med projekt arbetet och nästa helg händer skit mkt och helgen därpå är de malmö open, fan ! inte för att jag inte vill vara med på malmö open, saker och ting har kommit emellan, men säger jag att jag inte kan(sanningen)  så skulle jag få jävligt mycket skit,  det är saker som ska redas ut då, fan fan fan ! när ska annars allt bli bra?
Men ända lösning ställa in det som skulle kunna ändra på en hel del. fan fan fan fan !!!

Idag är en sån dag jag inte vill leva.


Nog !

Nu får de vara nog. Så jävla mycket i skolan. att man vill spy. Jag har migrän typ hela tiden, vilket tyder på att jag är stressad. fy fan ! Måste lärarana verkligen ta död på en ? Vi kan inte göra hur mycket som helst ! usch bojkotta skolan iaf för ett tag snälla.

Jag kan inte koncentrera mig på något längre, vilket märks eftersom svenska lektionerna brukar gå ut på att räkna och och och och.... osv. förra svenska lektionen tappa jag räkningen efter 10 !!! fy fan jag orkar verkligen inte mer, jag hänger knappt med längre. för de orkar jag inte !

Vill ha helg ! fest hos denise då, fast vet inte om jag ska dricka, mådde inte så bra sist, men vi får se!

Just nu lyssnar jag på... klicka på länken, jaa jag vet jag e en tönt.
http://www.youtube.com/watch?v=qBI0BYzRY8E






Ingen bagatell... !

Det var ganska längesen jag skrev... hahaha !

Jag har nt gjort mkt, var på fest i fredes.. där hände de enda jag just nu kan tänka på. ett tomt rum utan lås eller dörrhandtag... jag har aldrig gråtit så mkt i hela mitt liv, som när jag blev instängd i det rummet och dörren gick i baklås... jag satt längst in i ett hörn och kunde nt röra mig alltså, tills dom fick upp dörren med hjälp av en kniv.
Fy fan ! och det var INGEN BAGATELL !

I lördags var jag i stan med sanna. sen var jag nog bara hem... minns inte riktigt hahaha.... :P , nu har jag inget mer att skrivaPUNKT!

Hej hej !

Jag vet jag skriver inte så mkt här... men vet nt vad jag ska skriva, typ. haha. mitt liv är inte så kul att skriva om... haha !
Idag ska vi till pappa, *suck* jag orkar inte.

Usch nu är helgen slut.... denna helgen har jag vart med lelle på fredagen, vi kolla på lets dance, skräck, och sen gikc vi ut sen kolla vi på hipp hipp hora(hahaha) sen tog vi förstås bilder på oss :P, haha !
Tack för en rolig kväll kuss ! <3

Igår lördag var jag bara hemma och inte gjorde något... typ ! men det var ganska så skönt, faktist, sen kom malin en stund... !

Nu ska jag gå och packa ner julsaker... puss puss ! <3


Azra <3

Du är helt jävla underbar !
Gick in o kolla min blogg, jag vet jag är sen, och som du sa aki, skiiiit många kommentarer en för varje dag nästan på asså... jag önskar jag hade kunnat svara dig i egypten ! då hade jag översålat dig med kommentarer också ! den ena sjuka efter den andra, fast aki den där du skrev med magnus skrämmer mig lite faktist :P... haha !
Men du är sååå underbar !! jag saknade dig så jävla mkt i egypten ! fan vad du e bra !
Jag älskaaaar dig !! <3