Sommartid!

Visste ni? I natt ska ni ställa om alla klockor :), glöm inte!
Pappa ringde nyss för att påmina mig, så jag nt försover mig imorron. Men jaaag har inte glömt. Hallå glömmer nt sommartid!? Ett litet steg närmare sommaren juh :) mihii.

Nuuuuuuuuu har jag packat helt klart, känner mig riktigt stolt måste jag säga. hihi. Ska bara dubbelkolla också. Och jaa just det packa det skidkläder jag kan hitta, som inte är någons. iaf någon behöver extra.. :)

Nu säger jag God natt, och glad påsk och sånt dära. :)
Ha en toppen vecka!
Puss, <3

Jag är sjuk :(

Har feber och bajs ont i halsen :(, världens huvudvärk och världens täpptaste näsa. Lyckat och bli sjuk nu! Snyft, jaja, man får väl knarka ipren i veckan... haha.
Nu ska jag ta hand om tvätten som hänger på tork i källaren, sen ska jag packa packa :), sen ska jag soooova ! Nej jag skoja, vet inte vad jag ska göra sen.

Skriver kanske igen!
ha det.
Pussa,<3

Stooolt :)

Känner mig faktiskt mega stolt nu:D hihi.
Har tvättat och nästan städat klart mitt rum, har handlat tights och strumpor till sälen. Nu sitter jag på mamma och lennarts jobb och väntar på att mamma ska sluta.
Kom hit nyss från en trevlig fika och runda på stan med Sofie.

När mamma slutat jobbet ska jag och hon åka till Fia och Anna och förbereda för fias födelsedagsfirande med lite släkt. :) Sen ska jag träffa lellisen och ta en öl eller något sånt dära. Kan dock inte vara ute så sent, ska upp tidigt imorron, plus att jag tänkte packa så mycket som möjligt idag. Ska ju hjälpa till med flytt imorron.

Nu är jag äntligen klar med au pair papprena som jag ska skriva på. Nu måste jag bara be malin skriva på det pappret där det står att jag kan passa barn, och be pappa eller ann att skriva på pappret som bevisar att jag är frisk. hahha.

Sälen sälen here we cooome, ylvaaa är så glad! Känns nt alls längesen det var sex veckor tills vi skulle åka och nu är det i övermorgon! mihiii =)


Wiiie =)

Ha det!
Puss,<3

Måste bara säga hej!

Nu väntar jag på att min mammas tvätt ska bli klar, så jag kan slänga in min nästa. :) Känner mig duktig måste jag säga, hihi. Så fort tvätten är klar, ska jag ta bussen till stan och åka till mamma och lennarts jobb, för att fixa med au pair papprena. Har man lovat så har man. (Lova ju min coach, villkoret på att jag får åka nästa vecka.) Sen ska jag möta Sofie, för en fika eller något. Nice, längesen juh. Seeeen ska jag till mammi igen och så ska vi köra till fia, med kakor, paj och vin. Firande av henne med släkten minsann. Ska jag väl träffa lellisen :), sen ska jag hem oh sova, för att vakna tidigt på lördagen.

Nu är nog tvätten klar tror jag!
Ha det great!
Puss, <3

Skulle ju inte blogga.

Skrev jag inte det. Varföööör gör jag det då? haha, jaja... :)

Jag borde liksom tvätt, jag borde städa. Men här sitter jag ist. Pallar iiinte! haha. jaja.. Ska iaf göra något vettigare än att blogga nu.
Pussheeeej :)

Torsdag, men jag är en dag fram.

Så fredag tycker jag att det är idag. tänker hela tiden en dag för långt fram.

På söndag ställer vi fram klockan en timme, sommartid juh :) Våren närmar sig med stormsteg! Det får vi iaf hoppas. Just nu är det ju soligt, precis som tidigare dagar denna veckan.
Nice... :)

Nu ska jag hitta nått mer vettigt att göra en att blogga, fundera på att traska ner till limhamn och handla tights, behöver ju det till sälen.
Sen ska jag passa Alice och Amelie, sen måste man hem och laga middag. Sen tvätta, städa och börja packa så smått.
huuuh... :(

Jaja..
Ha det toppen, godingar!
Puss, <3

Så får den vara..

iaf ett tag orkar nt fixa, med den.
Litegrann ego får man väl vara i sin blogg =)

Ny blogg design!

Ska fixa ny design därför bloggen, kanske kommer se lite weird ut nu ett tag.


Sol !! :D

Det ser sååå varmt ut när man kollar, synd att det nt är så varmt som det ser ut! Men bra att det är plusgrader :D.
Idag ska mammi och jag baka och laga mat till fredag. Mamma ska göra grekisk paj, mums! Och jag ska baka cupcakes =)
Mums !
Sen ska jag till sanna panna och kolla på grey's! =)

Imorron måste jag börja tvätta och förberedda så smått inför sälen. Eftersom hela helgen lär jag vara rätt upptagen. Heeeela fredagen inbokad från morron till kväll. Men det är ju nice! :) Liksom, ännu mer tvättning, packning, matlagning+bakning, fika, fira sis på kvällen och sen ta en öl eller nått med Lellis. Fullspäckat, men ack så underbart! haha, så ska det ju vara massa grejer att göra. Lova även min coach på fu att jag skulle bli klar med au pair grejset till fredag och i will !

På lördag ska man hjälpa Angelica, denise syster, att flytta på förmiddagen. Sen ska jag hem och packa allt, för sälen och städa mitt rum. Sen tänkte jag fråga Anna om jag fick sova där, så slipper ju pappsen köra till limhamn liksom? Kan jag Annanasen? :)

Sen på söndag sticker jaaaag ! Tjoohoo!!! Jag vet jag tjatar men jag älskaaar ju sälen :) Och var knappt där förra året. Så nu ska det åkas skidor från morron till kväll, ev lite snowboard också. hoho. Lär bryta något om jag ställer mig på en snowboard :P. Men nej det får vi ju verkligen nt hoppas.

Eftersom dom kommande dagarna är ganska fullbokade, vet jag nt om jag hinner blogga. Ska ju även jobba imorron.
Får se liksom, men annars kan jag säker slänga in ett litet farväl :) Kan ju kanske blogga i sälen också, om pappa har med datorn. Fast det måste han ha, för jag måste använda datan för att kunna hållakontakt med min coach på folkuniversitet.
Bla bla... men en massa bla bla bla.... brukar mina blogginlägg sluta. Massa som nt är intressant för någon.. haha :)


Älskar att ta bilder, när solen lyser in i rummet. Ljuset blir så fint. Min webbcamera är ju fett dålig, så ljus behövs för bilderna ska bli fina.

Ha det toppen iaf alla, tills jag skriver igen.
Puss, <3

Bortglömd blogg..

jupp..
Tänker nt på att skriva här alls.

Idag vakna ma tiiidigt, för att bege sig till folkuniversitet. Hade ingen aning om vad jag gjorde där faktiskt. haha. Fatta nada, men tydligen nån kurs man ska gå nu ett tag. Vet knappt ens vad det handlar om. Och eftersom jag är sååå skötsam så får jag lov att vara borta nästa vecka =D. haha. yeeey!

Nu ska jag snart dricka te och äta en cupcake, mums! Nya ska bakas imorron eller på torsdag, sen ska dom tas med på fredag till sisx2, dom ska ha födelsedagsfest+inflyttningsfest för släkten. :)

Idag köpte jag fin fina skor också, från din sko. Blommiga och sommriga, visar en annan dag :)

Snaaaart ska jag till sälen, är ju bara så taggad... hihi. Pratade med min farmor idag, bad henne kolla om hon hade några vantar. Hon hitta ett par, men uppfatta nt om hon köpte några eller om hon faktiskt hitta ett par. Men väldans snäll är hon, som gjorde sig sånt besvär. Världens bästa farmor iaf, <3

Bla bla...
Nu går jag, pussheeeej =)

Borde vara trött...

Men är rätt pigg ändå. :)
Denna helgen har man som sagt sovit två timmar sammanlagt. Sjukt trött borde jag vara... men är ovanligt pigg. Sov inget i natt, därför man sitter här nu före 8 på en söndag. haha.

Fredagen blev lyckad! Jag hade iaf sjukt kul.. :)
Lördagen så var mammi och lennart borta. Tänkte sticka till syster men pallade inte och kände att jag behövde vara hemma med Sami. Smsade med Danne, och han kom hit för att hålla mig sällskap, vi råkade kolla på  film till typ sju. haha. Men jaja liksom. Vid sju gjorde vi frukost... haha.

Nu har jag blivit lite trött, börja skriva detta inlägg för ett tag sen. haha. Jag vill sova nu, men då kommer jag sova bort hela dagen. Det vill man ju nt.

Nu ska jag iaf resa mig ifrån datan.
Puss, <3

Todelioo :)

Jag har liksom glömt denna.. haha.
Har haft så sjukt mkt annat att göra, att jag nt tänkt på bloggen.

Händer nt så mkt nytt liksom, jag jobbar och träffar goa människor. Jag sover och äter. haha =) Livet liksom.

Ikväll ska jag se Alice i underlandet, med Fia, Evelina och Anna :) Mihii.. Hoppas den är bra, den verkar ju väldans bra, med världens snyggaste Johnny :) hoho.

Imorron vet jag nt om jag kommer kunna skriva tänkte sticka ganska så tidigt till Fia och anna. Festen imorron juh, ska hjälpa till en del hade jag tänkt :).
Men om internet funkar där, kanske jag skriver. Eller skriver jag imorron bitti. Annars lördag eller nått.

Nog!
Puss, <3

Bloggen funkar igen :)

Kunde nt komma in på blogg.se förut.
Nyss hemkommen från att ha passat Alice :)
Nu väntar man på att Mamma ska komma hem, så hon kan handla vin till mig. Måste fan fylla 20 snart alltså :), haha.
Jaja..
Nu ska jag sminka mig och sånt dära, så det bara är att hoppa på bussen till systrarna. Vet verkligen nt vad jag ska ha på mig!
Hm..


Yeeey ! :)
haha..
(dock är där någon mysko text, men whatever :P)

Får se om jag hinner uppdatera sen.
Puss, <3

Lycka!

Såg för en stund sen, att Eclipse trailern har kommit. Gaaah. haha. Tänkte jag skulle laddat upp den här, men det funka nt. Ska försöka en annan dag:). Hörde även att trailern ska visas, före remeber me. Nice .. haha :) Den är ju även en film man verkligen borde se!
haha, jaa.
Detta var vad jag skulle skriva... haha lycka <3

Torsdag japp.

Vakna typ halv 7, tänkte hell no, somnade om. Vakna igen halv 8 gick upp, käka frukost, la mig i soffan, somnade(haha), vakna halv 10. Satte på tvn, fick veta att jag icke skulle jobba idag, åkte till mamma och lennart åt mat. Gick till caroli med lennart, och handla middags mat och kolla på böcker, löste korsord.. haha. Yeah! Punkt. Kom hem och åt mat. Hamna här.
Vad händer nu liksom? Något nice? Kanske ska ringa syrrorna? Hm..

Längtar till imorron, för då är det fredag :D. Yeeey!
Då ska man först leka med Alice och Amelie en stund, sen är det utgång eller liknande, maybe? Iaf vindrickande som gäller, med Madde :)
Wiie.

Nu ska jag städa köket, sen ska jag städa mitt rum och kasta bort lite kläder jag icke vill ha . Mamma tvingar mig, haha alla kläder jag nt använt på ett halvår ska bort :O. Hjälp.. haha men det behövs ju liksom.

Nej vänner små.
Ha det bra!
Puss, <3

Dålig uppdatering.

Men jag orkar faktikst inte skriva i bloggen.
Sen i lördags har nt hänt så mkt.
I söndags gick jag runt och gjorde nästan ingenting, var sjukt trött. Jo var hos pappa.
I måndags åkte jag till syster och kolla på film på kvällen.
Igår hm, ironiskt nog minns jag nt vad jag gjorde igår :P, hm...

Idag gör jag ingenting, ska snart till stan och fixa lite grejer. Ikväll är det grey's som gäller ! :)
Och imorron ska man jobba.
Roligt jag har det va? =)
Alltså inte mkt att skriva om.


Haha, ser ut som ett lite barn =)

Pussar, <3

Lördag kväll!

Ringer och ringer anna, inget svar. Anna anna vaaaaaar e du? Vad ville du innan? ut? skulle jag komma? Anna anna? :) haha. Tror inte anna läser här ikväll... haha =) men kul och skriva det där.

Tycker ni inte våren närmar sig nu? Jag menar soool hela dagarna, nån plus grad, snön smälter? Wonderful! Ge oss sommar nu va!! maaaaah :D


Sommarkväll i fjällbacka, tagen av syster! :)
Ge mig sommar nu nu nu!

Puss, <3


Lördag

Hm..
Vakna nio idag, men gick icke upp, somna ju halv 6. hoho. Vred och vände mig säkert 1000 ggr innan jag somna! Gaah.
När jag vaknade låg jag glodde upp i taket i flera timmar, haha. Gick upp typ ett. haha. Då åkte lennart och jag och handla, sen laga jag amrikanska pannkakor till frukost, mums! :)
Blev en del att städa i köket sen :(, haha. Sååå nu är man entligen klar.

Jaja . Inget spännande som händer idag, ska ringa pappa nu, tänkte åka dit imorron. Måste ju leta efter vantar där, till sälen. Rea nu juh så hittar jag inga, måste det köpas när det är billigt och innan allt sånt försvinner.

Puss på er , <3 :)

Paus från au pair saken!

Idag sket jag i att jag inte blivit helt klar med au pair saken. Alla mina papper är påskrivna iaf. :) alltså dom som jag ska skriva på. Ingen hälsoundesökning fixat så där är ett icke färdigt papper. jaja.

Nu ska jag ut i det vackra vädret en stund. vår på gång juh!


Ylva idag, japp !

Puss, <3

Stressigt värre.

Au pair skit, sommarjobbssökande, jobb!
Hinner ingenting, au pair saken tar all tid.. suck! Ska man kanske skita i det? nej nej. Nu har jag gett mig in på det, då ska jag fanimej avsluta det! Men vad fan har jag gett mig inpå egentligen ? :O puh!

Vakna sju idag juh, har flugit runt som en idot hela morronen. Ändå blir ingenting klart, sjukt jobbigt. kaffe har jag druckit idag, för att inte säcka ihop. hoho. då har det gått långt :P

Neeeej, nu måste jag fortsätta fixa allt skit. Sommarjobb ska också sökas efter jag vart på af, sen ska man jobba jobba.

Puss på er, <3

Kort kort hår.

Kan inte släppa det.
Det är ju inte så kort, men kort för att vara mig.
haha !

Jaja... nyss hemkommen från sanna panna :) Nu ska jag ut och gå i kylan.
Vi höres senare eller nått sånt där.
Vem läser min blogg, förresten? Skriver ju aldrig nått kul. haha jaja =)


Så blev det :)

Puss, <3

Tråkigt..

jaa finns mkt man kan göra om man har tråkigt!
Äta är ju ett alternativ, inte det bästa förstås.

Såå.. här är mitt resultat av att ha tråkigt !
haha..

Fint! eller inte, haha.

Hitta lite sånna klistermärken man sätter på naglarna :) haha.

Nu ska jag skala potatis, hoho. Sen ska jag åka och simma med mammi! :)

Puss, <3

ps. glöm inte grey's ikv! :D

Naaw..

Många kanske redan sett detta klipp. Men var bara tvungen att lägga ut det. Så gullig hund juh, hemskt att den föddes utan framben!
Dom säger ju att dom ska fixa proteser till hunden, hoppas det funkar :) . Hunden verkar ju trots detta lycklig! :D



Gullet juh :) puss!

Höööög musik!

Herregud asså, fia städar då är det höööög musik som gäller. Hela rummet skakar ju typ! haha :) Nej ska inte överdriva nu, men hög är den.

Jag har fixat en massa grejer idag, med au pair grejs, snacka om lååång process. Har inte bestämt mig än om jag ska vara där i 6 eller 12 månader? :/ Kanske mer värt det med 12, eller? Tänk om  jag längtar hem?:P haha.
Iaf är det typ så fem papper som ska fyllas i, och hälsokontroll ska göras, och massa annat skit. hoho.

Hm.. jaaa nu ska jag göra ingenting. Sköööönt juh!
Min fot är lila/blå, snyggt för omväxlingsskull liksom:) haha nej usch.

Neej nu sprängs mitt huvud, av den höga musiken.
En sak till, ååååh nej. Liksom, typ, iallafall och asså ni vet, har kommit tillbaka in i mitt huvud. Inget varmt välkomnande där inte. nej nej.. haha.

Nu ska jag inte tråka ut er mer.
Puss, <3

Ylva! Du är faktiskt här för att leka det vi vill.

Hahah =)
Jag är en dålig barnvakt tyvärr, iaf ibland. Men jag försöker ju göra vad dom små damerna behagar trots, små skador och sånt där.
Amelie ville att jag skulle vara killmonster, vilket innebär att jag ska springa runt hela huset och kittla dom. Men eftersom jag knappt kan gå, kan jag ju ännu mindre springa. Förgäves förklarar jag för Amelie, att jag faktiskt skadat min fot. Får svaret: Jaja jag ser det, men ylva du är faktiskt här för att leka det vi vill.
Hm kanske är jag det. Så killmonster var man, inget sånt Amelie ville, nej jag kröp runt på golvet efter henne och Alice. haha :) Emellanåt hoppa jag på ett ben. hoho.

Nu ska jag äta kaka, som jag bakade innan. gott ! haha.

puss, <3

Klumpighet.

Jag är så extremt klumpig. Helt sjukt juh. Någon gång i helgen, trampade jag snett. Jag minns att jag gjorde det, men brydde mig inte så mkt. När jag vakna sen, var min fot typ blå. Brydde mig fortfarande inte. När jag gått runt en stund, kände jag hur ont det gjorde, brydde mig fortfarande inte. Nu idag, gick jag runt här i huset, eller snarare sprang runt, massa saker jag skulle göra på samma gång. Och då snubblar jag, klumpig som jag är, och det knackar till i min fot, verkligen världens knack! AJ!!! Denna gången kan jag ju säga att jag brydde mig, för nu kan jag knappt gå.
Hahah... varför är jag sååå klumpig? Är ju bäst på att slå mig!!! :P haha..

Nu ska jag halta iväg och hämta Alice och Amelie.
Sen måste jag komma på något att laga till middag. Hm..

Aja.
Puss, <3

Hopplöst.

Det är som en förbannelse. haha.
Jag har precis kränkt en påse med godis, väldigt gott. haha. Meeeen, ylva har tråkigt! Då vandrar man till kylskåpet, men hindrar mig själv i sista sekunden. haha.
Hopplöst.
En cigg kanske? fast nej.. eller? nej.

Äta äta äta när man har tråkigt! Äta äta äta alltid ! :)
Vad vore livet utan mat? maaaaaaaah? haha nej nej.
flummigt.
Jag är övertrött, strunt i detta inlägg.

haha.
Puss, <3