Seg uppdatering ser jag !

Har nt gjort så mkt intressant. Är sjuk :(, typ influensa eller något sånt dära. :( Jobbigt, men mår bättre nu än vad jag gjorde typ igår, fy...
Orka nt passa alice och amelie idag, orka nt åka till af, vakna ju med feber och jätte ont i huvvet. så nej tack! Det suger att vara sjuk, måste bli frisk typ nu juh.
Måste iaf bli frisk till valborg, då man ska till lund ! Yeaaah :) eller? I guess so :)
Jo men visst, planerna säger så. Statsparken :)

Vet nt vad jag ska skriva om här i bloggen, det är tråkigt!


Det enda nya och kanske roliga som hänt, är att jag gått och blivit blond, men det visste väl redan dom flesta!

Puss, <3

Hellu!

Jag har sjukt tråkigt! Ville ut idag, men mammi tycker jag är ute mkt... haha! Så e det att bo hem, ens mamma vet allt man gör... haha. Jaja... ska flytta så fort jag har en fast inkomst eller vunnit på lotto! yeey... Nää men man får väl ta och gå ut i helgen, skit händer ju, men trots det muntrar dessa kvällar upp mig! :D

Sitter här och tråkar mig... här är resultatet:
(eller nt hela, finns typ ett 100 tal bilder, haha...)






Puss till er !
Ha det typ bäst.
<3


hahaha...

Ett gott skratt förlänger livet! Tack för du gav mig det! 


Det är nt värt det...

Verkligen nt. Varför ska man gå runt och fundera på sånt, som man mår dåligt över? Och varför skriver jag ens om det här? Jag kan nt styra av vad andra gör... När jag nt bryr mig. Visst kanske jag borde göra det. Men i detta fallet, brydde jag mig faktiskt inte. Vad jag sen gör, det är min sak och hur folk uppfattar det, är deras problem, inte mitt. Vart jag "hamnar" , vart jag befinner mig just i stunden, på ett litet jävla ställe, kan jag nt heller styra över...

Jag vill så gärna följa alla kloka människors ord, att sluta lägga ner massa jävla energi, på att fundera över det här. Men det är så jävla svårt, eftersom det finns så mkt tårar kvar. Men jag vet ju som sagt att det nt är värt att grubbla över det mer. Men hur glömmer man något, som man nt vill glömma?


Solig fredag!

Hellu :)
Idag ska man vara ute juh! Ändå har jag knappt varit ute någonting :O, men men. Vart ute typ korta små stunder. jaja. Simmade med mammi imorse, 22 längder! Snacka om att Ylva var stolt... haha. Det är nt så mkt kanske, men stort framsteg fö mig, som förut bara palla simma 16. hihi. Konstigt nog var jag knappt trött :O, men mina knän stoppade mig från att fortsätta. haha detta kanske nt var särskilt intressant...

Nu ska jag snart gå till bussen, för att sen möta Fia och Eve på värnhem. Mys hos fia och anna ikv.

jaja.

Dagens Ylva:

Sommarkläd idag iaf (Y) hihi.
Skulle fotat outfit bild, om jag inte hatat det. haha.
Iaf:
- Lila lång tröja
- Svart kjol
- Svart tunika
- Rosa tights
- Blommiga ballerina
- Grå "tjock" tröja.

Niceeee :)

Pussa, <3

Våren e här!

Underbart, är det nt? :)
Nu saknas bara grönskan ! :) , sen kan man verkligen säga att det är nära till sommaren! Underbart juh. Och det är ju verkligen nära till sommaren också, jag menar om knappt 2 månader, börjar studenterna! Jösses kan nt fatta att det var ett årsen, man tog studenten, känns ju som igår, samtidgt som det känns som 100 årsen! jaja. Bla blaaa... haha

Nu ska jag ut i solen igen, ska hämta Alice och Amelie.
Ha det bra, och gå ut med er!
Puss, <3

En klänning.

Det råkade jag hitta mig, haha. sorgligt, då jag nt har råd. Får ju inga pengar denna månaden, snyft! haha.. jaja. Dessutom skulle det svida i plånboken, att handla den, då den kostar typ 700 spänn. hmm...



Den är iaf fin och blommig, jag älskar blommigt. Det har jag fått för mig.
klänningen är från mango.
Mofff! Den är fiiiin <3

Nu väntar jag på att sanna ska ringa, så jag kan sova sen.
Puss, <3

Jag är så trött!

Kunde nt sova i natt!
Först kunde jag nt, för jag var pigg för jag sovit hela dagen igår. Sen kunde jag inte sova för jag funderade för mkt, sen kunde jag nt sova för jag var ledsen över en grej. Sen somnade jag och vaknade av världens smäll! Då kunde jag nt somna om!
Gaaah..


Helgen som varit...

...började jag skriva om, men pallade inte fortsätta. så tog bort allt igen..haha.
Senare eller en annan dag.

puss, <3


Skor.

Idag är jag sjukt trött. Ännu en gång har jag gråtit en hel natt över någon som nt förtjänar det. Så mkt tårar som runnit pga denna kille. Hur lyckas han? Gång på gång... fan asså. Jag trodde verkligen jag såg något bra i honom denna gången, en tredje gång förlät jag honom... men nej.. fan!

Jajaaa..
I måndags köpte jag ett par väldigt najs skor, måste jag ju säga. Dom kommer från dinsko, jag prova dom för typ sjukt längesen i september eller något. Dom kosta då 399 kr, njaa tänkte jag, som på den tiden levde på sparlåga... haha. Men i måndags slog jag till, då det fanns ett par kvar, dessutom nersatta till 299 kr .


Jag tror bestämt blom, har ett par likadana, eller liknande om jag minns rätt. Sorry Malin, men dom är galet snygga!
Jag kommer dock få sinnes ont i knäna, eftersom dom e så höga. men skiiitsamma :)

Puss, <3

Hellu =)

Lite sol hade inte skadat... halv varmt ute. Men vart är solen?
Våååår kom..
haha.

En konstig summa berättar mitt kontoutrag om.. hm.. intresseklubben antecknar? Köpte inget spec i sälen. maah.. jaja.. haha.

Idag köpte jag iaf ett rosa nagellack det är fint. haha..
jag har inget kul att skriva om liksom.

Skriver när jag vet vad jag ska skriva om.

Puss, <3

Tillbaka i malmö.

Råkade först skriva tillbaka i sverige, men har ju vart i sverige hela veckan. Fast min mobil tycker att jag vart i norge, så den är tillbaka i sverige. mahha..
Hur har ni haft det? Har hört att här inte varit jätte varmt. Hallå förvänta mig faktiskt sol och värme nu. När vi lämna sälen imorse var där världens bästa skidväder! Strålande sol, nysnö+nypistade backar. Det såååg så härligt ut, då vi var uppe före liftarna öppnat, så inte en kotte i backen.

Kändes ju sjukt trist sen när man fick rapporter om hällregn i skåne. Då vi befann oss i värmland där det var strålande sol och +12. När vi stanna strax utanför bohuslän gick vi ut utan jacka. Buuu... Så fort vi kör ut ur gbg sen, kommer världens ösregn. yeeeey...?
jaja..
Smhi lovar fint nästa vecka, hoppas kan man alltid juh.

bla bla... jag är trött men ändå pigg, har sovit en massa i bilen juh... Får väl sätta på nån film typ, och somna till den.
Mamma kommer ju väcka mig tidigt imorron, simma antagligen... gah min kropp är helt mörbultad av skidåkningen, stukad tumme, ont i knät, träningsvärk i vaderna, låren, ryggen och magen. jösses vad otränad jag är... haha :)
Ska införskaffa mig ett påskägg imorron :D maahaa =)

Puss och kram <3