Hellu =)

Fredagen var jätte trevlig, tack för en underbar kväll töser ! :),
haha jag och sofie dog av flabb när vi kom in på toan på södervärns krog och såg att där fan två stycken to:or/toor(hur skriver man?:P) haha !
Och aki och jag bestämde att vi skulle förlova oss, med såna 5 krs ringar haha !,
Sen var där en läskig gubbe på puben där vi satt, haha ! :P, han sa att han ägde stället och om vi var snälla skulle vi få grattis dricka... haha men de var nt så juh. han sa massa mer knäppa saker också. haha !

Idag lördag ska jag syrrorna och kussarna till farmor och leka paket leken ! De ska bli såå mysigt. Japp.

Ha en trevlig kväll alla ! pussar <3


Fredag.

Idag var man i skolan som vanligt. Vi fick tillbaka religions provet, fick G är chokad för var helt säker på att jag skulle få ig jag kunde ju herregud ingenting!!! hahah..men är iaf jätte glad !!

Idag tog vi hepatit sprutan de gjorde satans ont alltså !!! usch.

Vet nt vad jag ska skriva..? vad vill ni veta ? hahah !
Ikväll ska jag till möllan, med lite folk. (om ni var intresserade av de). haha.

aja skriver kanske sen igen!
Puss ! <3

Ännu en dag har typ gått ?

Jaa idag var de ju saco mässan som gällde... hahahah säger jag bara ! bäst var ju när vi skulle dit och satt o sjöng så himla fitn på bussen till mamma mia låtar. haha ! så himla roligt tjejer =D, Sara och jag dansa också lite på parkering vid ica maxi, haha folk måste tyckt vi var knäppa, busschaffören tyckte iaf de när vi sjöng han blev nog glad när vi gick av... hahaa !! :D.
Sen saco mässan, jaa de var ju kul de med haha, men jobbigt och mycket folk, aki och jag blev medlemar i metro och fick en sån knapp(ni vet sån man fäster i nått, den har en nål haha jaa ni fattar?)  på min står det azra<3 och på hennes står det ylva<3. sen fick vi också massa saker massa broschyrer(stavning?!) och sånt! och en tandborste hahah ! sen fick man burm också(energi dryck för er som nt visste), vi låsades vara jätte intresserade till att bli bartenders bara för att få dom.. haha ! men dom fatta nog att vi nt var de eftersom vi stod skit länge och vänta på att få 4. men men vem bryr sig?=)

Sen så idag har min älskade mobil kommit igen !!!! :D, jag är glaaaaaaaaaad, dom på telesnor, bara jaa nu ska den funka ige, jag bara HA de sa ni sist också. men vi får väl se =).

Sen en till sak de var en läskig kille som fota mig idag på gusav :O, han bara gick förbi och fota mig. jag bara varför fotar du mig för? han bara de gjorde jag nt. jag bara eeh joo jag såg ju. han bara men jag tyckte du var snygg. UUUUEE SÄGER JAG BARA. usch gud vet vad han kommer göra med de fotot !! :O, jag är rädd... :'(

Puss ! <3

Usch !

Dagen börja jobbigt, tandläkare usch! , sen springa till alla bussar, och stressa och allt. kom försent till majs lektion... men men. en ganska så kort skoldag, var i skolan en timme :O, lönt??!! usch ja.
Men man måste ju vara där tyvärr. fast vi har ju kul, haha :D, eller hur aki?

Asså jag e ledsen för jag är sååååå förkyld, usch ! min näsa är helt igentäpt. kan nt träna eller nått. dessutom säger mamma att om jag gör de kommer jag kanske bli ännu mer sjuk lagom tills vi ska åka. usch! och de kan ju vara så om jag har otur. hata förkylningar!!!

Ikväll ska vi på Jesus christ superstar! yeeey =D.

aja... ännu ett ondödigt inlägg... men men läs om ni vill.

Måndag kväll.

de börja nt brinna.. insåg att de nog var för mkt snö dessutom. haha !

Alltså jag är sååå pank :(, jag kan nt handla nått nu ju.... usch ! vad ska jag göra? + att vi nog ska ut på fredag hur ska detta gå? kommer nt ha råd till nått innan vi ska till egypten typ. blä. inte efter heller för den delen för jag kommer ju vara pank när jag kommer hem. får typ tigga av mamma eller nått.. usch ja.
men men sånt e livet.

191 dagar kvar till studenten =D, men de är jävligt långt :(:(... blää !!!

Nej nu är jag trött. och vill inte skriva mer i min tråkiga blogg.
Läs om ni vill. Puss ! <3


Måndag.

haha snacka om flum dag !! vi skratta fan hela tiden ! hahaha.
Men de var en underbar dag aki :D<3  haha ! 

Om 23 dagar åker jag till egypten =D, inte för de kanske är nån som bryr sig? :), vet bara en läsare som jag har och de är lilla azra =D. hihi.

Asså jag är rädd, jag och fia skulle röka så flög glöden på min cigg i väg !(hela ciggen släktes asså!!) :O, visste nt de kunde hända alltså. så tänk om de börjar brinna i vår buske !!! :O, nej usch hemsk tanke .de gör de nog nt! eller?, de är ju snö där, de slockna säkert !!!?? asså nej vad är de jag skriver. haha!
Men asså tänk om?!
haha nej strunt i detta asså. detta var ett onödigt inlägg till.
Läs om ni vill!

Puss ! <3

Söndag

Jaa usch en helt vanlig tråkig söndag... och imorron är de skola...!
och jag är förkyld igen, kan de bli sämre?

Idag ska vi hitta på nått tcykte mamma jag undrar vad de blir? haha kommer säkert nt bli något av med de. så fall blir de typ gå på museum eller nått, och hur kul är de? haha men men =)

ja. jag vet detta blev ett tråkigt inlägg.
Puss !

Vänt på dygnet :O

Jag vakna ju typ så vid 4 på eftermiddan idag, gick upp vid 5 och då skulle vi äta middag, haha ! så de var både frukost, luch och middag där asså... men iaf nu har jag vänt på dygnet !!! :O, är inte alls trött och måste ju sova snart herregud, för jag borde vara trött... dessutom känns de helt konstigt gick ju o la mig när de var mörkt och gick upp när de var mörkt :O. usch !

till nått helt annat ! jag tror jag ska köpa den klänning jag vill ha, ska ha den på studenten, fast den e mörk, de gör väl inget? vem har sagt att man måste vara vit? =). kan väl ha nått vitt på sig om de måste vara så. Fuck alla er som tycker att jag förstör, för vet ni vad? JAG BRYR MIG INTE !!!

nu ska jag försöka sova !!
Puss och godnatt <3

Mhm.. :) Fredag/lördag

Idag är jag trött trött trött ! jag vakna typ så halv 4 på dan ! hahaha :D,
Igår så sa jag ju att vi skulle ut, vi hamna på kb :), sen gick anna o jag hem till nårra killar och åt glass med päron, de var gott, sen så somna jag i deras soffa, haha ! :O, kom hem typ så halv 8. men men..

Vet ni vad !!??
ja har sett en skit fin klänning !! tycker jag iaf och jag vill ha den, men jag vet nt när jag ska andvända den, för den e för mörk som studentklänning, men mamma sa att jag skulle ha den ändå om jag ville =), men de kanske förstör lite ?:(, jaja kanske hittar ett annat tillfälle att ha den. Men den e fin eller hur? =)


Jaha.. =)

Jaa då har även lilla jag skaffat blogg !!
hahah hör min pappas röst i huvudet "Men ylva har du blivit en sån där bloggare"  ja för de har jag.. kanske.
Idag snöa de !!! tjoohoo jag e glad =), vi lekte lite i snön i skolan !

Nu ikväll ska jag ut med Anna, de ska bli kul våra dagar slutar alltid väldigt roligt! Väldigt äventyrligt brukar de bli ! hihi.
Puss till er alla, och ha en trvelig kväll :)