Hej på er !

Idag har jag städat städat, usch vad tråkigt ! hela huset. Det är nackdelen med ett så stort hus att det är skit jobbigt när det ska städas, men men man är ju 500 kr rikare nu. Så det är alltid nått :).
Nu ska jag snart in till stan och köpa mig en kamera det 'r något jag har tänkt göra länge. jaa jag vet att jag sagt det förut, men jag är glad. för jag har saknat att ha en så mkt ! Brukar sno lennarts ibland haha.
Åååh vad jag ska fota fjällbacka och allt underbart där !

När jag kommer hem, ska jag packa packa packa! Sen halv 10 imorron åker syster och jag till fjällbacka. Sjukt nice, vi är framme på torp/udevalla klockan 2, där vi blir hämtade av farmor :). Sjukt härligt kommer det att bli, vi ska stanna där till lördag!

Sen ska vi säga hejdå till syster som ska till NZ:(, men det blir kul för henne ! :)
När vi sagt hejdå ska jag upp igen till bohuslän !! :)

Midsommar

Idag är det midsommar, gott folk, för er som nt visste det ;). haha !

Dagen- Vaknade halv 6, och tänkte varför i helvete är jag vaken nu?Jag somna ju nyss? (kom hem vid 2 tiden och gick o la mig 3)
Så efersom det var ljust som fan i mitt rum gick jag upp och kolla på tv och sånt, sen vid 7 tiden somna jag om, för att igen vakna halv 11, sen log jag och drog mig till 13, dåligt dåligt...
Sen ringde Fia ett x antal gånger, men jag märkte ju nt det. Men när jag tillslut märkte det ville fia att jag skulle möta henne för vi skulle handla sill, jordgubbar och potäter :).
Nu ska vi snart koka potatis jupp, sen ska vi byta om och stutsa iväg till Evelina :)
Sen blir det ut ut, antagligen !

Ha en jätte trevlig midsommar, gott folk !

Puss, <3

Hellu :)

Uppdatering !

Jag vet jag skriver typ aldrig, men jag har tröttnat på detta bloggande. haha.
Men kan nt förmå mig att ta bort bloggen, eftersom det skulle jag ångra, varje gång jag tar bort mig som medlem nånstans ångrar jag det. Tro det eller ej men jag ångrar tillexempel som fan att jag tog bort min lunarstorm, men kan nt riktigt gå tillbaka för det skulle vara ja jag vet nt? någon som fattar kanske. haha fan!

Jaja idag har jag inte gjort ett piss, ska snart sätta mig på bussen in till stan, för att ta spruta =O, mot hepatit! usch jag vill verkligen inte. allt är pga egypten, bara för man börja vaccinera sig måste man fortsätta. och resan var ju ändå inte jätte kul hela tiden, visst var det kul, men två veckor i en turistort, på ett sjukt fancy hotell, tro mig man tröttnar. Dessutom massa vaccinationer och konstiga sörjor att dricka så blev vi ändå matförgiftade eller nått sånt. onödigt som fan? haha men men.

Gud vad jag skriver massa strunt. haha förlåt. men som sagt jag har tröttnat på att blogga. är nog ingen sån där typisk bloggare...

Nästa uppdatering kommer när jag känner för det.

/ Ylva-Li

Bättre sent än aldrig.

Tänkte skriva lite om studenten, bara lite lite...
Det var den underbaraste dagen! tack alla som gjorde den till den bästa!

Så mycket glädje och sorg på samma gång. Så mycket gråt!
Men hur ledsen man än var, så fanns glädjen där hela tiden! Nu saknar man tyvärr alla som fan! <3

..

Varför lägga ner så mkt energi på en jäkla dag?