Rosa.

Ja jag gillar rosa.


Hej !

Ja jag vet jag är dålig på att skriva här. Jag har inget intressant att skriva ! detta är nog världens tråkigaste blogg ! helt seriöst.
Men men... Får väl skriva va djag gjort o sånt.
Igår i skolan palla vi inte gå med magnus så det blev ingen lektion, vi satt i bibblan ist. jag och denise misshandla varann med tidningar, så nu har man blåmärke på sin arm.haha. dumma dig denise !
Sen på kvällen gick först till malin, sen stack vi till Josefin, det var ju tänkt att vi skulle ha tjejkväll, men det blev inte så. Sen när det skulle ut, stack Malin och jag till möllan för att ta en öl med christian. Sen alldeles försent kom jag hem, och vakna nästa morgonen med sjukt ont i huvudet.... usch !

Nu ska jag snart iväg till Lelle, men först måste jag få Sami lugn.( Mamma och Lennart har gäster och gästerna har en hund med sig.) Och stackars sami blir rädd när jag går.

Puss ! <3

Nu.

Nu vet jag svaret.
Svaret på varför jag verkat nedstämd och ledsen.
Jag vet inte vem jag är.
Vem är Ylva?
Den glada och postiva tjejen med massa energi och glädje, den tjejen som när det väl gäller vågar säga vad hon tycker, vågar visa vem hon är? Någon sa till mig för ett tag sen att jag måste våga!

Men nej det där är inte jag. Jag är den blyga tystlåtna tjejen, som märks till en viss del när jag är där, men ingen märker om jag är borta...
Det är så det ska vara... det är så det borde vara. så var det förr, och jag trivdes med det. Jag säger inte att det inte är bra nu, för det tycker jag att det är. Jag vill bara veta vem jag är, innan jag kan bli trygg i rollen som mig. Förstår ni?

så andledning till att jag varit nedstämd och ledsen emellanåt är nog för jag inte trivs i rollen som Ylva.


Heeej !

Jag vet att jag inte skrivit på typ överlänge ! men jag har verkligen inte pallat... !
Jag är sjuk eller börjar bli frisk nu, men 40 graders feber hade jag igår och förr går, usch !
Vet inte vad jag ska skriva?! heeeeej =D, det står stil i mitt huvud !!!!!
=(   hahahaha !
Skriver kanske sen :)

Pusss ! <3

Lov.

Ja då var det lov. och imorron ska man upp 5 !! (Malmö open).

Jag vet att jag ofta säger att vissa dagar vill man bara inte leva. Kanske tycker jag det ofta? Men låt mig tycka det och låt mig vara nedstämd. Jag vet att alla som säger "det känns snart bättre, det kommer bli bra" menar väl. men ibland vill man nt hära sånt, för i stunden känns det inte som att det kommer bli bättre.
Som en lärare sa till mig idag: "Ylva vila upp dig nu och på lovet, och hoppas det ledsna försvinner. Jag ser fram emot den glada Ylva efter lovet"

Jag tror nt det kommer hända, för allt är verkligen så ja jag vet inte vad?

Så vad jag vill ha sagt med detta är, att ibland är det bäst att inte fråga. Man får bäst svar då, svaren kommer nämligen med tiden...

Äsch jag vet inte. Men det löser sig förr eller senare, kanske är detta den rätta Ylva? Ärligt talat vet jag inte. Var finns svaret?

Tisdag.

Jaa... jag var ledig idag, juh så tänkte jag skulle plugga. men de gick inte jätte bra. jag var alldels för lat. hehe. men jag plugga faktistkt lite, och sen har jag färgat håret hihi =).
Jag borde gå och lägga mig !! imorron ska jag ta bort födelsemärke =(, usch usch usch !!!

Men jag pallar nt gå upp... haha ! lat :)

Måndag.

Idag hade vi vår redovisning om autism (projektarbete) det gick ändå bra ! fast var ju sjukt nervös... ! fast inte ovanligt, hehe.
Sen hade vi svenska, det var väl sådär, mådde skit, fucking jävla migrän !!, vet ni vad de beror på? STRESS !!  vi har för mkt i skolan helt enkelt. det är så sjukt jobbigt. bläääääh !
När jag kom hem sov jag två timmar, riktigt skönt. sen vakna jag och åt middag, då mådde man så klart illa igen. och nu sitter man här och har tråkigt.

Imorron är vi lediga :D, fast måste plugga på psykosocialt provet ! =(

Idag.

Idag fick vi tillbacka prov på människor i behov av stöd, fick Tp+ (36poäng) blev helt glad, för de känndes så jäkla dåligt ! haha..
Sen idag lyssna vi på redovisning om barn diabetes(ptojektarbete) det var bra, men asså sprutor :O, jag kan nt ens se dom utan att jag mår dåligt typ. När jag skulle i sprutan jag kunde nt ens titta på den. usch ! blä för sprutor.

Ikväll ska jag till farmor tror jag, och äta middag. jag vet nt riktigt faktiskt, men jag hoppas de =). trevligt värre så fall !

Nu ska jag kolla på filmen om autism ! (projektarbete)
pusshaaaj ! <3


Todelioo

Jaha. jag tror att jag denise är beronde av sån tävlig eller va fan det är på facebook, där man ska leta bilder på tex. twilight, edward cullen, förhäxad, disney. o vad mer det nu är? Hela tiden blir vi över lacka för någon tar våra bilder, och säger: NEJ NU SLUTAR JAG MED DETTA ! hahaha men det gör vi inte. vi fortsätter och fortsätter.

Usch jag borde verkligen sova, och jag borde verkligen göra klart pyskologin innan dess... usch usch usch !

Ointressant jag vet...

Puss o Kram ! <3


.............

Jag har inget intressant att skriva... jag har ett väldigt stort problem !
Nästa helg altså 14-15 händer ap mkt !, jag måste vara med i malmo open, men den helgen ska allt skit redas upp, sen ska mamma o lennart till kalmar, och dom vill att jag ska med. vad ska jag göra? malmo open är viktigt såklart men allt annat som händer den helgen är minst lika viktigt ! :/ bäääääh !!!